Tiden går...

Tick tack tick tack, så var det plötsligt April och allt som hör det till. Först och främst så kom april med våren, genialt! +25grader och en himla massa soltimmar, jag klagar inte på mitt liv i Spanien, nej det gör jag verkligen inte. Lägg sedan till ett par goda vänner och billig öl i mixen så har vi en finfin tillvaro. Som jag sa kommer den ju bara bli bättre då folk hemifrån som jag älskar och värderar högt har bestämt sig för att dra till sydligare breddgrader. Ja livet är bra tokigt ibland. 
-
Nu ligger jag förresten och njuter i Santiago de Compostela. Om ni inte vet vad det är så är det en stad i norra Spanien, Galicien närmare bestämt och är känt för att vara målet på en ytterst helig och långrandig pilgrimsfärd. Något jag hoppas göra senare i livet, inte för tron men för motionen :) Nu är jag iaf här för en konferens med jobbet, mmm herregud har ni hört något så häftigt. Känns bra faktiskt och efter en första dag kan jag bara konstatera att detta är vad jag behöver. Jag menar min utbildning är ju inte riktigt för småknodds! Men men jag trivs med mitt jobb och mår bra och det är väl egentligen huvudsaken :)
Förra veckan var jag i Frankrike och det var ganska häftigt, jag kom dit efter en lååång resa. Lång för att jag knappt sov mellan torsdag-fredag och sedan reste jag hela natten fredag men men smällar man får ta. Patri min vän i Frankrike bor för tillfället i Avingion och det var en småhistorisk och pittoresk liten stad- vilket jag är allt för! Lördagen spenderades i staden med lite shopping, lite dricka på utebarer och en liten fest som slutade på en gay-bar: Absolute Gay! Hahahaha...Söndagen åkte vi ut på landet för att njuta av "the REAL France". Patri hade en vän med bil så sagt och gjort! Vilket resulterade i en chill och fin eftermiddag. Måndagen var kort och på kvällen skulle jag åka hem. Det var trist men snart kommer Patri tillbaka och då blir det fest!
The order was casual

RSS 2.0