Dan före dan före D-dan!

Japp jag njuter just nu av mina sista dagar av semestern för detta år. Eller ja om man inte räknar uppkommande lärarhelgdagar samt alla helgon och oskulder som skall firas här i Spanien, men inget mera låååååångledigt! Jag har haft det bra under min semester. Första veckan tog jag mig upp till Asturias för att paddla lite granna då min ex-chef skall gifta sig var detta en del av möhippan. Fantastiskt kul måste jag säga. Veckan efter det var bara att ta det lugnt och njuta av ledigheten för att sedan den helgen åka på det stundande bröllopet. Det var episkt! Jag hade så kul, gick upp och ner i humör men sluta på topp och ganska nöjd med mina prestationer i en liten by i Spanien. Jag har ju fått höra att de till och med vill adoptera mig där så jag skall väl vara nöjd och glad med det.
-
Sedan var det dags för Sverige, men inte utan ett litet mellanstopp i Amsterdam. Det var fint där men inte jättekul att vandra runt i ca 9 timmar helt själv men det gick. Väl hemma i Sverige var mormor så då fick jag spendera lite tid med henne. Tommi och Andreas kom även på besök under lördagen och Harrys besöktes, hahaha det var kul. Erika, Elin och Johanna var alla med och svängde lurviga där.
-
Vecka två i Sverige, jag var sjukt uttråkad! Alla jobba och ingen ville leka med mig. Men lördagen bjöd på mini-fest och den var...ja hur kul som helst! Fick se många kära Linköpingsansikten som jag ständigt saknar. Pon pon pon på den.
-
Vecka tre innan jag åkte hem var jag på resande fot. Stockholm, Trosa och Linköping bockades av och i alla städer hade jag finfina vänner att spendera tid med :)
-
Och nu då...jag jag börjar jobba på torsdag och njuter just nu av de sista dagarna i frihet. Mot poolen tror jag bestämt att det får bli...jag menar hey är det 30 grader varmt så är det!
Just singing in the...storm?!

Okej då var det dags igen...

Hej hej hallå bloggvärlden! I'm back :)
Så måndag nya liv startas över hela världen och så även härnere i Spanien. Jag har ett par små projekt på gång som jag kommer delge mig av så fort jag för ett go på dem. Spännande är det iaf. Som sagt jag är tillbaka nere i Spanien, sista dagarna nu innan jag börjar jobba på torsdag! Puh ytterligare ett år med ungarna på förskolan, blöjbyten och snoriga näsor hurra!
-
Så vad har hänt sen sist alltså april. Inte mycket, jag har njutit av livet varit ute för mycket, sovit för lite och jobbat en del. April gick i resans tecken, maj bara försvann, juni kom familjen och jag flytta och juli var Adde och Lisa här, det var bröllop och möhippa, aug var jag hemma i Sverige och sep börjar jobbet igen. Snipp snapp snut där var sammanfattningen slut.
-
Nu dags för nya äventyr, låt oss se vart 2011/2012 tar oss :)
Vi kör såå det ryker...

RSS 2.0