Time flies when you are on a broomstick in the sky!

Så fredag händer det...Inga mera klasser för detta år! Yipieeeeeeee!! Men tiden fram tills dess, uj så stressfull. Men det är bara att skriva en lista och börja beta av! Check, check och check! Idag står bakning, matlagning, betygsättning och städning på schemet. Var är mina glada Spanien dagar?? Då jag var bekymmersfri! 
-
Min sjukdom håller i men jag gör vad jag kan för att få upp mina värden och visst har de sagt att det ser bättre ut. Bättre men inte bra och jag måste fortfarande göra hemska kamera-kabel-i-halse/magen-undersökningen. Åh joy! 
-
På fredag blir jag svensk igen eftersom jag åker till Gran Canaria för att möta upp familjen. Ja lillebror ska inte med och det är ju synd men resten är allt där. Sedan blir det hem igen den 27 dec för att möta upp med Dieter och hans vänner och Andreas. Nyår i VALLLADOLID!! Wooooooop woooooop! 
Party over here...party over there...Oh let the bells tooooooll!

Just that one day a year...again!

I know that I'm a prisoner
To all my Father held so dear
I know that I'm a hostage
To all his hopes and fears
I just wish I could have told him in the living years
 
I wasn't there that morning
When my Father passed away
I didn't get to tell him
All the things I had to say
 
 
2012-12-10 @ 20:06:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


This is not goodbye...

Så då var det gjort! Ryan är borta...han har flugit hem till sitt hemland USA. Kvar lämnar han mig och James till våra öden, kanske dags för en förändring i det egna livet också. Man är väl aldrig för gammal för förändring! 
-
Helgen har spenderats i Madrid och det var skoj som vanligt. Vi åt och drack på Hard Rock Café som är superdiduper, veggie-burgare har aldrig varit så goda, namnam. Jag träffa även mina gamla polare Patri och Jamie och lagade svenska köttbullar! Hey är det nära jul så är det nära jul. Angående mitt hälsotillstånd så antar jag att jag fortfarande har anemia och kommer att få behandling för det. Imorgon ska jag tillbaka till läkaren för att höra hur mina värden ser ut, om de är bra så behöver jag inte göra en ny blod transfusion vilket vore gött. Dock vet jag att jag kommer få en tid då jag ska svälja en kamera så de kan kolla magsäck och sådant härligt. Det ser vi fram emot, eller? 
-
Julen drar närmare och det är nu bara två veckor kvar av skolåret och det är ju bara helt strålande :)
Fearsome threesome- The Poser, The Planker and The Owl!
2012-12-09 @ 23:16:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Harder than IRON!!

Så då har man provat på den spanska sjukvården! Inte så kul som man kanske skulle kunna tro, men nu är det gjort. Det känns lite som det ultimata testen om man förstår ett språk eller inte, kan man kommunicera med sjukpersonal kan man kommunicera med alla.
-
Iaf jag blev inlag i fredags eftersom jag har Anemi och en ganska grov en och de var tvungna att lägga in mig för en blodtransfusion, 2 påsar blod blev det. Men inte efter att det tagit sjukt många prov och att jag skickats mellan avdelningar hit och dit. Priset tog nog gynekologen som helt öppet och enkelt gjorde en undersökning på mig med öppen dörr så passerande hade full insyn till vad som skedde. Det slutade med att jag hade 6 dokotorer i rummet och med muffen i vädret lyckas dra ett skämt så att alla skrattar. Man måste ha bra självdistans för det. Hursom haver fredagen var rätt tuff och jag bröt ihop både en och två gånger eftersom man känner sig inte så tuff då man sitter själv på sjukhus och skickas runt som en vante och ingen INGEN vill berätta vad som pågår. Jag kan villigt erkänna att då vill jag gärna ha min mamma nära! Fredagen blev det övernattning och lördagen följdes av prov och att jag sedan kunde gå hem med ett löfte om att jag måste komma tillbaka imorgon måndag. Risken är nog ganska stor att jag kommer bli inlagd igen men jag hoppas och krossar alla fingarar och tår på att det inte behövs. Det är tillfällen som detta man är tacksam för sina vänner som kommer och ställer upp och skickar tankar och sms. Så tack alla! Och självklart till lilla mamma som säkert haft en nervöst sammanbrott hemma i Sverige. 
-
Jag är ännu inte frisk och det kommer ta lång tid att bli frisk men det är inget livshotande och det är ganska lätt att bota. Så man får vara tacksam för det. Det är ju bara ett skit att det ska hända i december. Allt händer ta mig fan i december!!
Keepin that fighting spirit up!!
2012-12-02 @ 19:16:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0