Rysliga höstvindar blåser...

H U M P D A Y!!
Två dagar till helg och som jag ser fram emot det! Denna helg kommer bli kort dock eftersom jag måste jobba lördag morgon men det skall väl lösa sig hoppas jag! Veckan rullar på i vanligt tempo men jag är så fruktansvärt trött. Det är tur att nästa helg kommer att vara superlåååång det vill säga 4 dagar :) Vad händer här då? Tja inte alltför mycket. Jag såg en film igår som var gjord av "Ted Mosby"i Seminci, så jag hoppas på att han dyker upp för cermonin på lördag. "Hey! Have you met me??" Jag undrar hur många gånger han hört det haha.
-
Halloween står på schemet och jag har kommit på den perfekta outfiten så Booo hu hu! 
When the wind blows...

Same old story...

Jaha då var det måndag igen och allt jag kan undra över är: Vart tog helgen vägen?? Jag tycker att den springer förbi alldeles för fort och jag hinner inte alls njuta som jag vill eller som sig bör. Usch det är jobbigt att växa upp och vara ansvarsfull hehe
-
Helgen spenderades med James och Ryan och vi gav oss ut på äventyr till Palencia. Alla lite lätt bakfulla på tåget resulterade i en hel del skratt och ganska opassande samtalsämnen. Vi hade en liten picknick utanför Katedralen som Ryan spelade gitarr till medan James mest fokuserade på att andas. Vi besökte sedan både katedralen och Jesus. Jesus är en staty som, enligt utsagor, skall vara den största i Europa. Likt den i Rio, ni vet som vakar över staden. Det hela var väldans skoj och kvällen följdes av utgång vilket också var helt ok men roligast hade jag nog under dagen. Nu väntar en vecka av jobb och planerande dags att starta med Halloween snart och allt som hör det till. Denna vecka är det även Seminci i Valladolid, vilket är en internationell filmfestival och jag skall försöka mig på att gå på en eller två filmer. Undra bara när jag har tid till det hahaha
Förra årets upplaga...
-
We all hang out in the coolest bars with the V.I.Ps and the moviestars...

Mitt-i-veckan-bläckan

Igår var det Humpday och det tyckte vi skulle firas med att ta en välförtjänt öl på ökänd bar. Jag vet och tycker att det är bra att jag känner en hel del bartenders eftersom det genererar i snabbare service och billigare (gratis) drinkar men ibland är det inte så bra. Igår skulle vi gå ut och ta en öl...EN! Vad hände?! Ja vi blev uppassade av denna vän till bartender och det hela slutade med att vi kom hem alldeles försent och med en och annan shot innanför västen. Men men man skall väl njuta av livet medan man lever är det väl sagt. Imorse var det dock dessvärre lite segare eftersom klockan ringer alldeles alldeles för tidigt!! Men nu är det lite andrum mellan klasser och ja menar hey imorgon är det fredag och vi vet ju alla vad det innebär!
It is Friday, Friday...gotta get down on Friday!!

Måndag, måndag, måndag...

Inte för att jag njuter när klockan ringer kl 06.32 på morgonen. Men nu är det måndag igen med allt som det innebär oftast jobb hehehe. Jag avslutar en väääääldigt lugn helg med två hemmakvällar och sedan en liten kort utgång på lördagen. Men det var skönt just vad doktorn hade sagt! Nu blir det full färd ända in i dec, många helger är fyllda med äventyr om i landet för att njuta av den sista tiden tillsammans med Ryan! Men skojsigast skall nog bli iaf att jag i dec får åka till Gran Canaria, jajamänsan Svensson-semester så det heter duga. Ska fira några dagar därnere vilket kommer innefatta julen, 21-27 dec....uh vad jag längtar redan nu! Sommar och sol åter igen. Inte för att jag skall klaga på livet här det är ganska sweet det med och temp ligger fortfarande på 15-20 grader. 
The first day of the rest of my life...again...

Okej då var det dags igen...

Hej hej hallå cyberrymben!
 
Det var ett tag sen det språkades men nu får vi se om vi kan ändra på det. Mycket har hänt alltför mycket för att språkas om här. Livet går upp och livet går ner och mittemellan hittar man en balans. Sommaren har kommit och nästan gått det är fortfarande 20-25 grader så man klagar väl inte alltför mycket. Under sommaren spenderade jag hela 32 timmar i Sverige då jag hämtade och lämnade ett lass med ungdomar för STS. Årets resa stod gick till  Jersey, inte New Jersey USA, utan Jersey, den lilla ön som tillhör Storbritanien. Sedan var det tillbaka till Spanien för sommarjobb och kurser och fullt ös fram till dagens datum.
-
Nu har jobbet dragit igång och jag har för tillfället fullt upp. Har till och med fått jobb på Michelin och utbildar direktörer på hög nivå :) Så det är skoj men utmanande och timmar är väl inte det bästa...haha 6.30 varje morgon och sedan en promenad på 45 min men det får det vara värt. Jag fortsätter även hos Bea och med skolan...Så full kastrull härnere! 
Ryan har även beslutat att han skall flytta tillbaka till USA så vi får se vad det kommer innebära för mig men James är tillbaka även om han har flyttat till Madrid. Många förändringar i luften, en del har rört på sig från landet andra till andra delar av landet men det är inte som innan. Ger lite frågor om hur man själv ska göra inför framtiden. Men det antar jag att själva framtiden får avgöra det!
Same same but different...

RSS 2.0