I'm coming home for x-mas...

Japp då sitter man hemma hos mamma och lyssnar på spansk klubbmusik. Kan man sakna det redan efter 4 dagar hahaha. Julafton har kommit och gått och nu är det mellandagarna på schemat vilket alltid är samma visa. Man äter rester och suckar över att det är så mycket skit på rean och undrar varför man ens gick dit. Jag har dock ett par träffar inplanerade så detta skall nog bli underbart. Jag åker ju hem till Spanien snart så det blir intensivt! Gött att vara hemma är det iaf, få äta gott och basta...mmm bastu!
-
Det höll ju på att sluta illa dock. Torsdagen packade jag väskan i gladan ro och dona inför hemresan. Jag hade lite problem med att sova men det brukar vara så. Jag har resfeber menar jag! Kl 07.45 hade jag mitt tåg till Madrid för att där flyga till Köpenhamn och sedan tåg hem. Kl 07.30 vaknar jag av mig själv...tydligen har jag stängt av klockan i sömnen och försovit mig i den grövsta grad. På 4 min är jag klar, slängt ner allt opackat i väskan, dubbelkollar en sista gång om pass och biljetter är med. Japp ok då kör vi! Springer till en taxi och med typ 1 min till goda hoppar på tåget. Får sedan gå genom heeeeeela tåget med väskan som är ganska tung för att komma till min plats. Men jag kom med och nu sitter jag här i Motala...peeew!

Julen är här...

Ok. En vecka kvar. Prick! Sen kommer jag att komma hem hem hem och njuta av allt som hör julen till. Jag hoppas snö, jag hoppas klappar och en massa massa god mat. Men det är ju som de säger, be careful for what you wish for! Tråkiga nyheter på udden är att jag inte alls skall åka iväg i helgen eftersom det blev för stressigt och so on. Men det byter jag ut mot SPA istället :) Det är ju dumt att inte njuta av det man har! Jag hoppas bara att de släpper in mig hehe! På lördag öppnar även IKEA här i Valladolid, tydligen Spaniens största. Det plus H&M jag menar nu finns det ju nästan inga anledningar kvar att flytta hem hehe! Förra veckan var lite speciell med 2 helgdagar mitt i veckan, jobba mån, ledig tis, jobba ons, ledig tors, jobba fre och sen helg igen! Ibland är man lyckligt lottad, måste ju älska att Spanien tycker om sina änglar hehe!
When I'm home alone I just dance by myself...

Tho you're far away...

Så då var det dags, det är den tiden på året. Jag är superkänslig för allt omkring mig och vet knappt ut eller in. 16 år sen har passerat men det innebär inte att jag har glömt eller att jag har kommit över det. Faktum är att det fortfarande ibland känns tufft och orättvisst. Men faktum kvarstår, det går inte ändra det förflutna vi får helt enkelt leva och göra det bästa av nuet vi har!
Tonight we are young...

How you doin?

Då var det December och i december så kommer tomten! Nu är det inte långt kvar till att åka hem, 23 dagar för att vara exakt eller ja 22 dagar. Den 23 december står jag i farstun i Sverige för att njuta av julen och allt som hör därtill. Jag hoppas på en vit jul och en massa glögg, bastu och äta gott! Sen någonstans familj och vänner såklart. Men innan dess ska jag jobba som ett litet bi här hemma i Spanien. I helgen blir det mys i bästa vänners sällskap, det skall bastas, shoppas och lagas mat. Ja sämre kan det vara :) Nästa helg är det El Clásico och sista helgen i Valladolid. Samt en skolmiddag med alla elever, eller ja alla som vill komma! Helgen efter det skall vi på skolutflyckt till norra Palencia och njuta av en helg med engelska och bus. Jaja det är hårt att arbeta ibland! Nävars jag ser fram emot det och det skall bli kul men som sagt mycket skall hinnas med innan året avslutas här i Valladolid!
Nästan, nästan...

RSS 2.0