Welcome to the future!

Trumvirvel...bambamabamabaamabam...jag har gått och blivit med Smartphone...hahah! Inte en dag för tidigt, eller well jag får inte min telefon förrän i nästa vecka men jag har den beställd och kontrakt och allt är påskrivna. Hurra Välkommen fröken Karlsson till oss andra på 2000-talet :)
-
Skolan går bra! Växer för var dag som går och studenterna verkar nöjda men vi får väl se hur det blir efter jul då det riktiga eldprovet tar fart! Men än så länge klagar jag inte! Jobbar och sliter men njuter av livet ändå! Lördagen skall bjudas på festligheter i form av Thanksgiving, eftersom jag nästan är native american så är det helt ok att jag firar denna högtid för fjärde året i rad! Huh roliga faktan, jag och Ryan möttes på denna fest hösten 2008 då jag inte hade en susning om hur mitt liv skulle se ut år efter. Fast det har man nog aldrig men faktum kvarstår...vi möttes, tyckte INTE om varandra, han flytta till Sevilla, jag blev kvar, möttes igen i dec 2010 och BOOM sep 2011 öppnar skola tillsammans. Ja livet är bra finurligt ibland!
-
Årsmodell 2008 Ryan och Sofi
Oh how the times change...sometime for the better

Hey...can't really complain

Sååå då var veckan till ända, igen! Jag är hemma efter en heldag ute på landsbygden och promenader i naturen. Inte något jag normalt gör en söndag men helt klart värt det och skoj. Jag, Bea och Ryan tog oss en trip till Palencia och njöt av höstrusket :) Jag tycker faktiskt om djur och natur när den vill arbeta med mig och uppehåll och rätta kläder-BOOM-fantastiskt! Första veckan som 28 känns helt ok och jag har till och med gjort vissa ändringar i livet. Vem vet, jag kanske håller på att växa upp i alla fall hehe
They see me rollin, they hate it...

TwentyGREAT!

Då var det födelsedag igen...tänk vad ett år kan gå fort. Jag glider över från twentyseven till twentygreat, känner att det kommer att bli ett fantastiskt år, jag menar finns great i året kan det ju inte bli annat än lyckligt! James har varit här och det var så himla kul! Jag har saknat honom mer än vad jag trott, det kändes fint att ha honom här igen! Vi var tillbaka i gamla rutiner ganska snabbt med skratt, skoj och äventyr.

I helgen var det firande av min födelsedag och det gick med buller och brak på lördagskvällen, närmare 30 pers kom för att säga Grattis, Happy Birthday eller Felicidades! Ibland kan man skratta sig lycklig av att vara omgiven av så många som älskar en. Som sagt twentyGREAT kommer att bli fantastiskt!
-
- Har ni fest eller??

Lycklig eller?!

Vill bara säga att det går bra nu! Jag är så lycklig och nöjd med livet bara så där generellt :) James är här i Spanien och Ryan och jag har det fint. Kan inte begära så mycket mer...
Nobody expects the Spanish Inquisition...diabolical laughter

RSS 2.0