Blowing through a wind of change...

Hej och hå vad det kan gå! Denna vecka har gått som Emils lille tupp, upp och ner. Nu är det fredag och det tycker jag att vi skall njuta av det kommer iaf jag göra. Förändringarnas vind har börjat blåsa härnere i Valladolid och jag och Ryan står för stora beslut med vår skola och hur vi skall fortsätta detta äventyr. Ska vi packa ihop och åka hem till våra länder, byta stad, fortsätta eller byta land. Frågorna är många och svaren är få. Jag menar vem vet egentligen vad framtiden har att erbjuda? Jag säger pass på den och lämnar problemet till framtida-Sofi. Men för att vara seriös en promille så börjar jag fundera mer och mer på framtiden. Den känns så avlägsen, den känns så långt borta, den känns så overklig. När är det framtiden egentligen?
-
Lägenheten går under konstruktion och jag tror att jag börjar få koll på det mer och mer. Ni vet hur många kvinns vill ha en sånadär walk-in-closet?! Well det har jag nu :) Alla mina galaklänningar, skor och diverse kläder finns nu att återfinna i mitt klädesrum. Haha vem hade trott det. Kanske ska börja skeppa kläder från Sverige nu, men det lär väl bli en och annan transport.
-
Sommaren närmar sig med stormsteg och jag kan titulera mig att jag skall till Paris och Jersey innan jag återvänder till Spanien för Blink 182 och Summer Camp. Kan ju bara hoppas att de blir framgångsrika med.
Blink skall bli skoj, ett band jag velat se under en lång tid och även lillebror kommer ner för att göra mig sällskap till denna konsert! Hurra!
-
Imorgon sticker jag till Cantabria för en heldags utflyckt, nästa torsdag kommer James, på fredag har jag min inflyttningsfest och lördagen skall jag till Beas by, Valdecanas. Busy as a beeeeee!!
What's my age again??

All the women indepändänt!

Jaha då var jag tillbaka i bloggosfären! Här nere i Valladolid står allting till bra, det har varit fullt upp med allt bara! Jag har bott i kartong, resväska och nu äntligen kan jag titulera mig innehavare till min alldeles egna lägenhet. Så vad har hänt sen jul. Låt se...
Jag och Kylie åkte till Bilbao och firade en hlg. Vilket var skoj om det inte hade vart för ETA. Men Bilbao var en fin stad och jag tror att jag skulle vilja åka tillbaka. Kanske när det är varmare dock :)
Jag var med min kära mor i Barcelona och det var också fantastiskt. Barcelona är en underbar stad och det finns så mycket att se och upptäcka, även om jag även här skulle föredra varmare klimat hehehe. Men man måste ju uppfylla sina julklappar! Tyvärr stötte jag inte ihop med Piqué så han är fortfarande med Shakira!
Det var Carneval, högtiden då alla klär ut sig och har skoj. Jag och Bea var utklädda till....ja vad??!! Skoj som tusan var det även om jag och Natalie Portman diffar lite i kroppshydda och faktiska kunskaper i balett hahah
Jag tog med mig Ryan och stack till London för att träffa James. Vilken alltid ALLTID är skoj. Det var London paw rejktegt. Det första som hände i Stansted, vi satt ner med tre svenskar som bjöd oss på Screwdriver kl 12 på morgonen. Jag menar Hey, det kunde ju inte bli annat än en stor hit. Enda nackdelen, flyget lyfte kl 06.30 tillbaka till Valladolid och efter en natt utan sömn kombinerat med att jobba hela dagen var inte kul. Men ändå värt det på något sätt!
Efter en månad, MÅNAD, med Ryan fick jag äntligen min lägenhet :) 4 rum och kök för lilla mig! Så efter ett par turer till IKEA så börjar jag nu att komma iordning med allting. Mer foton är att vänta och även kanske en gäst eller två från Sverige. Inte för många har vetat hur jag bott innan men nu har jag iaf eget och det ROCKAR!!
Igår var det St Patrick och det fira vi med buller och bonk. Lägg märke till min ypperliga kombination av orange, vitt och grönt. Ska det va så ska det va!
-
Så vad väntar i framtiden nu?
Skolan expanderar och vi tycker det är skoj. Om två veckor kommer James och hälsar på oss. I början av april är det Semana Santa och det gillar vi= ledighet. I april åker jag till Mallorca och i maj till Belgien och däremellan vem vet.
-
A little death makes life more beautiful...

RSS 2.0