Livin in a kappsäck!

Då börjar livet återgå till det vanliga. I Spanien förbereder jag för ny termin, städar rum och planerar vårens äventyr. Den 1 feb sticker jag en svänga till Barcelona då detta var moderns julklapp från mig och min bror och sedan i slutet av månaden styrs planet mot London där vi skall träffa James. Mittemellan dessa två skall vi också hinna med att ha Casa Rural helgen som inte blev av innan jul så hej och hå vad det går. Helgen till ära skall även den spenderas på bortaplan då Bilbao i norra Spanien skall intas. Det kan bli skojsigt det! Ja det vore ju dumt att påstå att jag slår rot någonstans. Till och med när jag var hemma i Sverige byttes innehållet i väskan för övernattniingar hos diverse individer. Jag tycker om att resa, ja det gör jag!
Här kan man vara...

Lord I can't change...

Då var jag hemma igen, och med hemma menar jag Spanien. Starta hemresan med en närmare 24 timmars resa och sedan blir mobilen stulen i Malmö och sen blir det knas att sova i Köpenhamn tills jag checkar in väskan. Efter det simsalabim och jag sov! Jag sov 2 timmar innan flyg, jag sov 3 timmar på flyg, jag sov på tåg, metro och hade siesta när jag kom hem. Fantastiskt! Börja jobba har jag även så nu blir det full kastrull med det. Hemma var härligt, jag hann med så mycket.
- Jul i stugan
- Återlämning av julklappar (eller ja byttes mot annat)
- Linköping två vändor (såg hus, valpar, Addes lya, kusin och hade världsledaremöte)
- Intervjuad av Motala Tidning (finns på www.mvt.se eller i papperformat)
- Bastukväll utan bastu och bara vin hos Ingela
- "Mammaträff" med alla fantastiska mammor i min omgivning
- Kvällsmat hos Frida
- Mata Sons of Anarchy med lillebror
- Nyår i Skänninge
Jag har säkert glömt något eller någon men detta var det som det styrdes med och det var fantastiskt kul. 10 dagar hemma i Sverige och sedan tillbaka. Lagom lov och nu tillbaka till verkligheten.
May we all have a vision now and then where every neighbour is a friend...



RSS 2.0