Home again...

Nu är jag hemma i Motala igen och allt är frid och fröjd...och kallt! Inte för att inte njuter men attans bananer vad kallt det är här. Jag får ta och utnyttja situationen och åka pulka eller gå härliga vinterpromenader eller typ ja vintersaker.
-
Julklappar har jag fått och julklappar har jag gett och julmat har jag ätit, ja iaf det vegetariska biten av det. Jag njuter av familj och vänner och min hund!
-
Så vill ni mig något så finns jag på min mobil och svarar det gör jag!

Ho ho ho and a bottle of rum...eh I mean Merry Christmas

Då var det julafton, eller Addes födelsedag, man får fira vilket man tycker är viktigast: födelsen av Jesus eller Andreas! Jag är iaf kvar i Spanien och kommer röra på mig först den 26 så en konstig jul kommer det bli. Idag har jag till exempel gått upp utan klapp i strumpan och i ett tomt hus. Jag ska strax ner på stan för att köpa det sista av mina klappar, ja staden är öppen idag. Eftermiddagen/tidig kväll skall jag till Patri och hennes familj och njuta lite mat för att sedan ge mig ut på stadens barer. Utgång på julafton? Japp jag skall delta i den traditionen som jag tidigare tillskrev ensamma och desperata människor. Heja Sofi!
-
Iaf ha en god jul alla därhemma och jag hoppas jag ser så många av er som möjligt när jag är hemma!

One step closer...

Nu kommer jag snart :) På söndag skall stega ut från min lägenhet och återvända till svensk mark, köpte precis billjetter till och från Madrid, haha 3 helgen på rad som jag åker dit. Värsta glidaren ju! Nu är jag riktigt sugen på att komma hem, med tanke på allt! 
Halloween 2010...Catwomen, Joker and....??

Varför?

Detta skulle ha varit en inlägg  över hur fantastisk min helg har varit. Hur jag åkte till Madrid och såg en grym konsert med 30 seconds to Mars och Jared Leto. Det skulle varit ett inlägg om hur jag med trassel krångla mig dit och lyckades övervinna alla tidsbarriärer och komma hem till Valladolid igen. Det skulle handlat om min underbara vän Patri som är tillbaka och hur mycket jag saknat henne och att vi bara är timmar från att se varandra igen. Det skulle handlat om en fantastisk lördagskväll där allt bara föll på plats och livet var sådär underbart vackert. Det skulle ha handlat om hur mycket jag saknar alla hemma och längtar efter att komma tillbaka den 26 dec för att härja runt på gator och torg med mina vänner. Men ett telefonsamtal ändrade detta och jag står kvar med frågan varför?
-
Life's not fair and I, I'll never be king

Hmm time to change...??

Kanske dags att for forandring? Idag ar val lika bra som nagon annan dag och boy vad jag kanner mig patetisk!
-
Sometimes I feel I'm gonna break down and cry


Christmas you say...

Eftersom jag genom mitt jobb firat jul sedan mitten av november har jag svårt att komma i julanda. Tanken var även att vi skulle julpynta lite härhemma med men det har liksom runnit mellan fingrarna och det är inte en julsak uppe. I min gamla lägenhet, här i Spanien, hade jag ju iaf en liten sketgran heheh. Men men får väl vänta på att komma hem och låta all snö överväldiga mig med julkänsla :) Åh jag längtar hem det gör jag faktiskt men jag kan inte fatta att jag kommer att missa Kalle för första gången på tjugo....MÅNGA år! Det kommer att kännas lite trist. Men jag får ju komma hem iaf om inte Barajas strejkar igen...Jippie!

Reach out and touch faith 

15 år av saknad...

Vila i frid och vet att du är saknad var dag!

Jag är så urbota dum

Det är inget bra tecken då bloggen får en uppdatering cirkus 5 en tisdag morgon. Men jag ville bara säga att...herrejävlar jag är så in i helvete urbota dum!

Härliga söndag!

Javisst är det skönt att för andra dagen i rad vakna då man vill utan egentliga krav. Men i bakhuvudet finns alltid den gnagande tanken om att imorgon är det måndag och då skall man åter tillbaka till verkligheten. Även om det jobb eller utbildning man har är kul och intressant så är ändå helgen speciell. För mig så finns inte den tanken om att återvända till verkligheten imorgon för här har vi nämligen låååångledigt. Det betyder måndag, tisdag och onsdag är lediga dagar och först på torsdag behöver jag jobba hela två dagar igen innan det är dags för helg igen :) 
-
Livet är gott ibland :)

Ja jag vet, jag är sämst!

Jag kan inte förstå varför jag inte hittar tiden till att blogga längre, kanske tycker jag att leva livet är roligare hehe. Nej men allvarligt jag har ett sjukt tight och innehållsrikt schema just nu. Jag är ute ur huset ett minimun på ca 11 timmar varje dag. Det skall bli skönt att varva ner lite då lov och ledighet kommer. Jag kan inte heller vänta till att komma hem och sätta mig ner och prata med folk som har en aning om att jobba med småknoddar för visst jag gör det och det går bra. Men ibland har jag inte en susning om hur jag skall agera eller var gränser går. Kan underlätta om man får prata med någon i branschen hehe. 
-
Japp jag kommer hem till jul, eller ja efter jul men det visste jag ju redan innan. Jag kommer att flyga hem den 26 dec och återvända den 4 jan. Och på tal om flygning så skulle jag åkt till Valencia idag men det blev inställt på grund av en liten strejk på Barajas. En strejk som fått landet i "Kris läge" w.o.w...Stort! Men nu får det bli att vara hemma i helgen men det kanske var lika så bäst eftersom jag är grymt sjuk och kan knappt röra mig men det går nog över, hoppas jag. Det var kul att jobba i förskola eller hur var det...?? 
-
I övrigt mår jag riktigt bra och är lycklig över allt här och trivs kanske lite väl mycket ibland. Dumt att bli för bekväm! 
 
Jag med mina rumskamrater: Kyle och Amy
-
Ja det var lite rappakalja över hur mitt liv ser ut just nu får se när det upprepas. 

RSS 2.0