Nämen hejsan!

Jag måste ju erkänna att jag är fantastkt duktig på att uppdatera denna sida. Jag tror dock ingen lider av att uppdateringarna uteblir. Vad har hänt sen sist då? Jodå jag har jobbat...heheh not! Jag har mest varit ledig! Dagarna som jag har jobbat i april har varit få jag tror jag knappt kommer upp till tvåsiffriga nummer. Först Semana Santa sen Castilla Leon-dag vilket jag firade med att ha Svensson semester på Mallis. Å det sjuka, jag mötte en gammal elev från MOTALA! Jisses, världen är bra liten ibland alltså! På tisdag är det ledigt igen då det är första maj så det räknas ju inte riktigt till april men ändock. På annan front kommer lillebror och mor ner idag och det skall bli grymt kul att se dem och njuta av varandras sällskap även om lillebror kommer köra slut på mig i gymmet. Å så jag längtar *ironi*
Var, var, var är spindeln??

What up Semana Santa?!

Sista dagen sista dagen sista dagen. Sedan blir det ledighet i en och en halv vecka oh den lycka. Bäst av allt? Jag stannar här så jag kan njuta av lata morgnar med kaffe och sol och sedan ta dagen som den kommer :) Bara cirkus 4 timmar kvar, i klassrum, sedan är det snippsnapp slut. Boom!
-
Så vad händer här? Tja inte så mycket...James har precit flytt tillbaka till kalla London och jag håller på att återhämta mig från en ganska så händelserik helg/vecka.
Onsdag:
Lunch hos Sofi med tillhörande glas vin. Stämningen på topp då det var dags att ta sig till jobbet. Utgång under kvällen för att fira livet.
Torsdag:
James kom. Vi överraskar med att hämta upp honom på flygplats och njuter sedan av en kall öl i solen och planerar för kommande dagar och äventyr. Eftermiddag packad med jobb och efter det dags för Battle Shots med James och Bea innan Ryans konsert. Summasummaren av kvällen: Mouhahah awesome!
Fredag:
Eftermiddags jobb efter en seg morgon med frukost på La Central och kopiösa mängder av kaffe. Jobb, jobb think about jobb. Kvällen kommer tillbaka städar till lägenheten och sedan är det dags för husvärmning i bokmål kallat Inflyttningsfest. Battle Shots på schemat igen och även en och annan lek. Stämningen på TOPP.
Lördag:
Dags att åka till landet. Beas lillasyster Sara har sin födelsedagsfest och jag, James och Ryan lyckades smussla in oss på festligheterna. Middag i en Bodega med hemmagjort vin och hemmagjord mat. Nomnomnom. Det skadar ju inte heller att dyka upp med två snygga killar på sin arm när man skall träffa "vissa". Kvällen/morgonen avslutades med stjärnskådning och skratt.
Söndag:
Födelsedagsmiddag hemma hos Bea med hela tjocka släkten och James, Ryan och Sofi. Stämningen och sinnet på topp återigen. Efter att framåt kvällen börjar verkligheten slå och trötthet sätta in MEN en kväll med tapas skall vi även klämma in efter hemkomst till Valladolid!
Måndag:
Seg seg seg. Men nu väntar jobb jobb jobb och jobb fick det bli. Kvällen svenska tacos hos mig innan vi tar en sista hurra för James som åkte tisdagen.
Tisdag:
Efter att vinkat hejdå till James åker vi på reklamturné för att sälja våra uppkommande sommarkurser. Det blev en hit. Palencia och min gamla skola, Galileo, check. Kvällen bjöd på jobb. Tröttheten satte in och i ett försök att gå till sängs bjuder trumpeter och trummor från gatorna. A just det...Semana Santa! Skulpturerna skall ut på gatorna. Puhh...Snart lov :)
-
Nu sitter jag här och räknar ner till min semester och hoppas innerligt på regn ikväll. För om det regnar kan inte skulpturerna gå ut och om de inte kan gå ut kan de inte blåsa i trumpeter eller banka på trummor mitt i min sömn.
-
Please God, have mercy!

RSS 2.0