Nine and still counting

 Bara så ni inte glömt hur det ser ut...
 
Love is in the air...

Think Green and Think Earth

Idag vill jag uppmana alla jag känner och som kanske läser min blogg att kl 20.30 idag drar ni ur kontakter och släcker lampan! Här skall det sparas energi! Idag är det nämligen Earth Hour igen där futtiga 60 min utan att var uppkopplad eller inkopplad. Futtiga 60 min- baggis! Själv pendlar jag mellan att sitta hemma med ljus och en bok eller ut på uppdrag i staden för att bevittna nedsläckning. Om nu Valladolid är med i detta fantastiska upptåg, vi får se vad det blir av det...
Yes we can...

Sometimes I feel that my only friend is the city I live in...

Så livet rullar på som det ska förutom ett orosmoln och det är att regn som nu parkerat sig i Valladolid. Det regnar ta mig fan dag och natt, inte kuuul! Jag är min sol som jag ska glassa i, så jag kan sitta på uteserveringar eller bara läsa en bok i gröngräset. Nej i detta läge fattas den får hoppas på en vändning! Imorgon är det dags för salsafest igen eller ja att kalla det är salsafest kanske är att ta i. Jag menar vi dricker, pratar har kul och lyssnar på allt annat än salsa MEN efteråt går vi iaf ut till en salsaklubb för att dansa salsa så javisst lite salsafest tycker jag nog att det är :)
Senaste salsafesten: Laura, Ciara and Me
-
Let me tell you about the birds and the bees and the flowers and the trees

10 and counting...

Då var det ny vecka igen och jag, jag mår oförskämt bra! Jag har haft en långhelg eftersom fredagen var en helgdag här i Spanien, Fars Dag är en röd dag här tänka sig :) Det var skönt men tyvärr hade jag lektion 10.30 på morgonen så ingen riktig sovmorgon den dagen men det tog jag igen dagarna efter hehe. Helgen har som sagt varit lugnt så jag har inga skandaler att rapportera, inte från min sida iaf, livet i Spanien skrider framåt i sin stilla takt. Vädret gör ju sitt också och jag känner mig lycklig i hela kroppen, kanske skulle gå och bli hopplöst förälskad nu också bara för att toppa alla vårkänslor som virrar omkring i staden. Jag hittade ett nytt promenadstråk idag som var så vackert och påminde mycket om Motala bara lite skitigare. Men det är lite så de gör det här hehe! 
-
För en tid sen utlovade jag bilder från Carneval och eftersom jag typ är sämst på att lägga in bilder på dator så kommer de nu...typ en månad senare hehe...Men bättre sent än aldrig säger de ju :) 
Jag och min forna arbetskamrat Santi
Min danslärare Chema och min "flickvän" för kvällen Maja. Haha kolla greppet om tutten
Maja och Mr Manson- scaaaaary
Kanske inte en superbild men ser ni Karolinen mitt i allt, haha festligt :)
Vi hade så kul att vi fick gå till finkan utan att passera gå
-
You're a good boy but that just won't due

So many questions without a meaning

Jag vet inte varför jag inte bloggar så mycket längre...jag menar mina drillijoners miljarder fasoner människor som följer mig på bloggen måste ju undra vad jag tagit vägen. Vet inte! Här kan man va, här kan man va...Nä sanningen är nog den att jag helt enkelt har så fullt upp med allt att jag glömmer alternativt inte orkar blogga. Så för att sammanfatta lite av mitt liv just nu:
* Jag dansar Salsa med flera danser varje torsdag och det är totally awesome
* Jag har varit på Dragqueenshow mer än en gång den senaste tiden och Stjärnan i showen känner igen oss och tycker att det är kul att vi kommer tillbaka.
* Jag har fått delta på en "Fiesta Américana" där klassiska dryckeslekar från valfri college-film lektes, jag testade beerdipp som var något fantastiskt gott, men den svarar också på frågan varför en del jänkare är lite halvrunda.
* Jag har varit på klubb och dansat salsa
* Jag har fått lite nya vänner som jag försöker att hänga med lite då och när
* Jag har firat Patris födelsedag med pompa och med ståt
* Jag har bokat min resa hem
* Jag har bokat resa till Barcelona
* Jag har vrålat på pubar då lokala lag möter topplag
* Jag har skrattat, gråtit, mått bra och mått sämre
* Jag har haft några rediga bakfyllor
* Jag pluggar, jag jobbar
* Jag har avnjutit både öl och kaffe på uteserveringar iklädd korta kjolar/klänningar
* Jag har sökt jobb
och sist men inte minst.....
* Jag har firat St Patrick's Day med britter och irländare :) Det ni, inte alla dagar det händer!
-
Dagen till ära eller ja hela helgen för den delen blir ganska lugn. Jag måste plugga och ska bara unna mig fåtal äventyr ut på stan idag. Kanske skall sätta mig på beachen och läsa...få lite färg, hehe!
What shall we do with the drunken sailor...

11 on the dot

Vilken fantastisk dag! Än så länge har den inte pågått så länge men det lilla som har pågått går i rätt rikting! Kan dela glada nyheter med er alla att jag nu har inhandlat mina biljetter för att komma hem till Svearike. Avfärd kommer att bli den 31 maj så tidig kväll denna måndag kommer jag återigen befinna mig på svensk mark. Det är faktiskt inte utan hemlängtan jag åker hem. Saknar saker och människor fantastiskt mycket därhemma. Vilket osökt leder in på andra roliga nyheter såsom att jag kommer få 2 besök, eller tja 1 besök det andra är att vi skall mötas på "neutral" mark. Först nu i början av april kommer Andreas att svänga förbi och i början av maj kommer jag åka till Barcelona för att möta upp Becca som återigen kommer hit. Vad gäller den andra besöket har varken hon eller jag sett Barcelona och eftersom hon redan varit här tyckte vi att det var ett perfekt tillfälle att åka dit istället. Snacka om bra idé!
-
Idag är det min fars födelsedag, eller ja skulle varit, och han hade blivit 61 år. Tänka sig vilken gammal gubbe, svårt att inte undra hur han hade sett ut idag om han hade åldrats med stil. 
Nähä alla glada nu skall jag återgå till att njuta av dagen, tror jag skall gå ut och ta mig en kaffe på uteserveringarna som börjat poppa upp runt om i staden. Det ni, hur var vädret hemma i Sverige nu igen...
-
Sometimes it is hard to see what could have been
 

All my bags are packed...

Vad vill framtiden ta mig? Stora frågor inga svar! Efter några dagars grubblande är jag fortfarande kvar på samma punkt som innan, i ovetandes slöja. Kommer varken fram eller tillbaka punkten blir djupare allteftersom jag trampar snabbare. Sedan med ett poff är allt borta då jag inser att jag inte kan veta min framtid. Min framtid är något som formas av små händelser här och där och att kontrollera alla dem är omöjligt. Tack, oj vad mycket visare jag blev på det, ah det blev jag.
-
I övrigt är allting bra och lördagen blev lugn! Mycket trevlig dag men gott sällskap och god god mat! Nu har arbetsveckan dragit igång med mycket jobb, ingen rast och ingen vila! 
-
Framtiden var så mycket bättre förr

Well hope the law enforcement agent's can't tell from my face

Jag tror att jag måste omvärdera lite om vad jag klarar av. Just nu har jag 2 miss av tre möjliga. Jag tror att jag måste börja ta det lite lugnt kanske lägga av helt och hållet, jag menar blir man lyckligare av alkoholen? Tycker bara att man förgiftar kroppen och mår skit dagen efter dessutom kan man ha kul utan alkohol. Det är ju liksom inte den som gör att man har roligt eller inte, den kanske bidrar till mer tanklöshet som i vissa fall är bra men i andra fall lämnar ofrivillig skam. 
-
Kanske inte behöver förtydliga men jag var på galej igår och det har resulterat i blåmärken och ångest idag. Tyvärr tror jag att det är sant men jag börjar bli äldre och det resulterar i att jag inte kan dricka som om jag vore 20. Nej ikväll ska jag ta det lugnt, jag skall förvisso ut men jag ska hålla min konsumtion till ett minimum! 
-
Jag ska festa ta det lugnt med spriten, ha det roligt utan att bli full

Wherever I lay my hat is my home...

Det känns som jag aldrig är hemma nuförtiden, jag är altid ute och snurrar har alltid ett uppdrag eller äventyr som skall bokas av. Visst är det fantastiskt roligt men saker blir ju lidande som man bara kan göra på hemmaplan. Typ städa...inte alltid jag hinner eller tycker att det skall prioriteras efter att jag varit på flygande fot ett antal timmar. Tvätta är en såndär annan typisk sak som inte riktigt gör sig själv då fysiska Sofi är ute på färder, psykiska Sofi både städar och tvättar för fullt. Nu ska jag bara övertyga fysiska Sofi om att det är det enda rätta! Hey, sova kan man göra en annan dag! Måste ju njuta nu när jag fortfarande är kvar! Ikväll blir det salsa igen med flickorna, får se om vi kan få våra höfter att rulla som statister i en Shakira-video! 
-
Tänkte visa frillan igen...den är ju klippt igen för mer effekt! Jag börjar dra mig åt punkar-hållet tror jag bestämt!
 
Såhär kan man se ut! 
-
...when i leave for the night I ain't coming back....

I really hope you do...

Så var det mars, i mars kan man lura folk till månen eller Skåne om man vill. Båda platserna känns kanske lika främmande :) Waz up? Ja inte mycket, efter en helg där fest och avbruten sömn avlöste varandra känner jag mig redo att möta en ny vecka och en ny månad. Tråkigheter i förra veckan skall bytas möt glädje och sol i denna. Japp ni hörde rätt, solen har hittat hit och det är så att man kan till och med sitta på en uteservering med en kopp kaffe just nu. Det ni? Hade ni snö hemma i Sverige eller hur var det! Haha rolig är jag! Jag har klippt mig igen så sidorna har trimmats ner ytterligare en gång för att skapa en roligare och punkigare frisyr, inte illa inte illa! 
-
Nej nu har inte jag tid med er längre eftersom jag måste ta tag i mitt plugg och vara seriös. 
-
Sometimes I feel like a don't have a partner...
 
När man pluggar ska man vara seriös, ja det ska man!

RSS 2.0