Buhu

Lite sorgligt var det allt att ta farväl av mina små djävlar idag...Ja för änglar det är de ju inte iaf! För övrigt undrar jag hur stora väskor som tillåts på ett flyg. Jag packar, packar om och plockar ur...hur svårt kan det vara!! Om 8 timmar åker jag...skynda skynda...


And everyone wants to know they're not alone...

Snart hemma!

Då börjar jag bli klar för att spendera sista natten i min säng! Jag har packat städat, fixat och donat...Det är inte lite skit som det ska organiseras med. Jisses säger jag bara :) Men jag tror att jag börjar se ljusning på skiten! Så om mindre än 48 timmar är jag hemma...eller ja det är ju nästan precis 48 tills jag rullar in i Motala...Herregud, ett år kan gå så fort, eller ja 9 månader. Som att vara gravid, ujuj. 

No more time to blogg...måste fixa det sista. Whooooppa...


That's what I said: Whooopppa
 

Jag säger Hej och menar det...

...även fast jag tror få bryr sig...Alarmklocka, jatack...vem vill inte vakna till självinsikt och verlighet...


Die die, die my darling don't wanna hear a single world

Typiskt tråkigt

Idag har jag varit lite uttråkad och lite låg. Anledningen till detta är att det är snart dags att flytta hem igen. Mycket tankar, mycket känslor och en jävla massa farväl. Vem blir inte lite låg över sånt?! Dessutom är det så fruktansvärt varmt härnere så det går knappt att vara utomhus. Jag vet jag vet Sverige är kallt just nu. Men jag har 36 grader och det är inte alltid så roligt men det finns väl värre saker att klaga på än värmen :)

Ikväll är det fest, och jag ska get down on the dancefloor


Let them say we're crazy, I don't care about that...

Mitt nya jobb

Jag har hittat mitt kall i livet. Det är inte att vara lärare och undervisa elever...nej det är att vara Kastanjettspelare på gator och torg. Nu vet inte jag hur detta instrument stavas men det är iaf det där speciella instrumentet Flamenco dansare har här...Vilken framtid va? 

Varför har jag hittat detta kall, kan man nu undra. Jo i torsdags var vi ute med lärarna och firade att vi slutade och det vi fick som present var dessa underbara instrument. Jag var mycket, MYCKET nöjd. MItt största problem för tillfället är hur sjutton jag ska packa för att komma hem. Vill ju inte komma hem med 20 kg övervikt som det faktiskt känns som om jag har för tillfället...Skit vad ska kasseras vad ska sparas? 


Another turning point a fork stuck in the road

Hemlighetsklubben antecknar

Mouahahah nu jävlar nu smäller det :) Jag ska göra bus...Nervös men ganska nöjd ändå


I'm inside open you eyes...I'm you!! Sad but true...

"Världen är som en vagina"

Asså det där med språk tycker jag är underbart. Jag menar hur tusan ska man kunna lära sig alla slang, alla omskrivningar och alla dubbelbetydelser. Jag kämpar fortfarande med att kontrollera de engelska termerna...så ska man börja med spanska...Herregud!

Citatet ovan är tack och lov inte jag som yttrat. Jag tycker redan jag tillfört min del av pinsamheter i klassrummet. Nej det är min kära kollega Maria som skulle beskriva livet efter skolan. Detta genom att använda "Världen är som ett ostron/mussla" eftersom nivån inte alltid är så hög på hennes elever bestämmer hon sig för att översatta...El mundo es como un mejillón...och i Spanien är mejillón just ett slang för vagina. Hennes elever grät av lycka till översättningen vilket Maria uppskattade! Det roliga i hela denna historia är att Maria inte visste vad hon sagt, hon trodde hon användt korrekta ord och grammatik. Det var jag, Louise och Jessica som fick upplysa henne om hennes misstag på fikarasten efter hennes lektion. Sakta men säkert gick ljuset upp för henne att eleverna inte skratta med henne utan åt henne...Men hey, vem kan ha koll på allt!


As we go on we remember, all the times we spend together 

Vin..någon?

Jag vill ha vin och jag vill ha det nu! Jag har haft en jobbig dag och tycker att jag är värd en flaska eller tre ;) Eleverna var jobbiga idag...30 pratiga elever och lilla jag...resultat: Njaee...Kanske inte ändå!

Så nu ska jag ut i svängen och ta mig en sipp!!


Working at the carwash, yeah


Tre glada flickor i Santiago de Compostela


Jessica med sina camino-kompisar


Jag gör en Beatles-imitation


Så häääääär fin blir man efter en dag på SPA


Eller såååå här fin!!

Lite bilder från Santiago- helgen

O.M.G

Oh my freaking gooooood!! Vilken helg, vilken upplevelse...Jag blev nästan kristen men bara nästan! Santiago var underbart och beautiful och roligt. Hade snudd till kramp ett par gånger på grund av skrattattacker så roligt hade jag. Oj oj oj, jag rekommenderar verkligen staden varmt. Vem vet jag kanske kommer att se den igen då jag knallar förbi på min pilgrimsfärd. Inte för att jag har blivit kristen eller så men det skulle vara en sanslös kul upplevelse.
Vi besökte även "Världens ände" som är pilgrimsfärdens egentliga mål även om många tror att det är Santiago. Jag och Maria badade i havet och samlade snäckskal. Alla flickor gick på Spa vilket var underbart, underbart, underbart. Bastu, pooler och massage...det blir inte mycket bättre än så :) 

Nu är jag hemma och har börjat att beta av min enorma lista med to-do saker att göra innan jag åker hem från Spanien. Ingen rast och ingen vila- för vila det har jag iaf inte gjort i helgen...


Carry on my wayward  son there'll be peace when you are done...

Doscientos

Nr 200 serveras till er här nu!! Whoppa...

Jag är lycklig för tillfället, jag vet att jag ska hem, jag njuter av vädret här, jag är nöjd. Om bara halva min kroppsvikt kunde rinna bort skulle livet vara perfekt! Men man kan ju inte få allt. Ibland kan man inte ens få lite, hehe

Imorgon drar jag och flickorna till Santiago de Compostela. Partayyy! Jag längtar det ska bli fruktansvärt kul och spännande. Har jag tur kommer jag att få bada i havet innan helgen är slut!! Det ni..ingen muterad flod som man kommer upp med fem huvuden från, nej havet!! Om jag bara visste vad jag skulle packa...ständigt samma fråga; Vad ska man ha på sig? Det sägs att det ska vara lite kallare så Jessica föreslog jacka...med lite kallare menas 27 grader istället för 33. Nej jackan kommer inte ligga i min packning...kanske en tunnare cardigan! 

Om man skulle ta tag i saker och ting. Hade visst en rapport att skriva också tills imorgon. Dagarna bara flyger förbi...med glass i min mun och i sandaler av plast!!

I seen a million faces and I rocked them all...

Hemfärd

Idag har jag bokat mina biljetter till Svearike :) jag kommer att komma hem den 17 juni...typ två veckor! Helt sjukt vad tiden går fort!! Så om ni vill stå på flygplatsen och ta emot mig så kommer jag till Arlanda. Ballonger och leverpastejmacka önkas som välkomstpresent!!

Kommer definitivt att sakna kidsen mer organisationen här...Njaee säger jag på den. Det finns så mycket jag skulle vilja ändra på men men...
Jag kommer sakna det spanska sättet att leva också...sena nätter med rödvin, mmm! Igår vinkade vi av en kompis som skulle tillbaka till staterna. Det var lite sorgligt och man känner att man själv kommer närmare. Men festen var fantastisk kul, indisk mat med...kan någon gissa...rödvin!! Trevligt sällskap och god mat, kan man begära så mycket mer


This is not goodbye it's only so long....

T.I.S

This Is Spain! Kort och gott och enkelt att förklara :) Hur annars kan man förklara temperatur runt 20 grader nattetid. Festival i stan med en himla massa folk och rödvin på pubar en söndag. Jag gillar't, det gör jag faktiskt!

Snacka med några hetisar till akrobater från Australien idag. Inte fel alls..det värsta var bara att jag tog kort på en av dem igår och min kamera dog!! Å då menar jag inte bara lite lätt som typ batteriet är slut utan nej det var objektivet som det uppenbarligen var fel på. Jag vill inte behöva gå och skaffa mig en ny kamera också. Jag har helt enkelt inte råd med det...så jag hoppas det kan gå på försäkringen. Skit!

Nähä nu blir det sängen dags att sova kanske....Kom i säng vid halv sju imorse efter en natt på staden men då kunde jag sova hela dagen. Imorgon är det måndag och jobb- några timmars sömn skulle inte skada!


You spin my head right round right round when you go down when you go down down

RSS 2.0