Was it a dream?

Lördag! Denna lördag bjuder på spännande saker då en av mina vänner här fyller år. Hela 22 år ska flickstackarn bli, TJUGOTVÅ! Jag minns när jag var 22 år gammal då var det 2005 och jag mötte några av de härligaste vännerna som fortfarande finns i mitt liv. Grupp 10 fuck yeah. Men jag menar det var ju typ innan telefonen var uppfunnen, internet gick på modem och bilar var fortfarande bara för rika människor. Nä skämt-o-sido men ibland känner jag mig ganska gammal och att bli påmind om sin ålder i form av andra vänner fjuttiga födelsedagar får en gammal tant att tänka :)
-
Annars då? Jo ska inte klaga, börja får lite verklighetscheck och börjar fundera på hur jag tolkar saker och ting. Jag kanske inte förstår spanska så bra som jag tror heheh. Jag kanske hör och ser det jag vill se eller så kanske jag bara är för dum för att agera eller nåt. Äsch vi får väl se vad framtiden bjuder. Allt jag vet är att det är dags att jaga drömmar som aldrig kommer att inträffa. 
Should I give up chasing my dreams...

Okej då var det dags igen...

Fantastiska dagar nere på udden. Livet rullar på och allt går framåt. Mindre förändringar skall väl med att pyntas ner men annars så. Jag jobbar, kanske för mycket, umgås med vänner och har det bra. Det är så svårt att beskriva sin vardag härnere det går lite i samma banor hela tiden. Men förhoppningsvis kommer det bli ändring på det. Beviljad semester är ju bara ett av stegen som tar mig i rätt riktning :)
-
I won't suffer...surrender

RSS 2.0