Svensk? Ohh jaa...

Kommer vara sådär typisk svensk idag...Pengarna kom igår vilket automatiskt betyder att de skall sättas i rullning!!! Stan med Maria först nu och sen ikväll kan jag lova att en eller annan drink/shot kommer att stå på mig!! Men jag menar om shots kostar 1 € så är det inte så mycket att ordan om :)

Ska ladda upp med sjukaste partymusiken också..Jag är inte bara laddad, jag är TOKLADDAD!!


I wanna love you but better not touch- Don't touch!


Check på den

Sakta, mycket sakta så att till och med en snigel skulle somna, börjar mina pusselbitar att falla på plats!! Idag kunde jag bocka av ytterligare en sak fån listan. Mina pengar från Staten har nämligen kommit...tack gode gud...8 kr eller ca 80 cent som det är här skulle inte räcka många timmar. Nävars så illa var det väl inte men skönt att veta att de kom iaf så man slipper oroa sig för det...jag har ju trots allt räkningar som skall betalas!! Men check på den nu iaf... 

De andra bitarna får jag fortsätta att försöka att få ihop till ett fungerande pussel. Men nu har jag iaf en plan...Sickan jag har en plan!! Genialt!!

Annars rullar livet på i sin egna lilla takt här i Dollidet. Har blivit helt fast i en spansk reality-såpa som heter "Fama- a Bailar! - mycket bra :) Det handlar om dans och hur de stackars liven får slita med att klara koregrafier och liknande...Min favvo Erik blev dock nominerad idag...får hoppas på att han får vara kvar...Var även lite spansk idag och ratta in TV då det var dags för kvartsfinal mellan Rafa och Fernando Ves...någonting- två spanjorer iaf i tennis. Riktigt underhållande match, för en som egentligen inte har intresse för sporten!! Aja seden dit man kommer var det väl, hehe

 

Rising up, back on the street 
Did my time took my chances
Went the distance now I'm back on my feet

Vinjett: Sooofi!

Hej jag heter Sofi och idag ska vi testa äventyr i utomlandet!
När man är på äventyr i utomlandet är det viktigt att tänka på två saker:
- Att ha kul 
- Och våga ge allt

Nu kööör vi full fart!!

Nu får det vara nog...Ja det får det!!


You can only blame your problems on the world for so long before all become the same old song

Och med de orden tänker jag sluta att vara bitter...Nu mot ljusare tider!!

Idag har det hänt saker vill jag lova!! Jag har blivit bjuden på dop hos en elev (?) och jag har lyckats lösa både ett och annat dilemma. Så jag känner mig ganska tillfreds med mig själv :) Jag har även äntligen lyckats knäcka in mina Adidas-skor...gör fortfarande liiite ont när jag går men skam den som ger sig!

Förändringarnas vindar blåser här nere i Valladolid så frågan är om man ska flyga med vinden eller stå och tjura i motvind? 

Land of confusion

Idag är jag inte tiptop... 


Are you desperate to find something more before your life is over... 
To be on the edge of breaking down and no one's there to save you....



Ännu en helg

Då var helgen slut och imorgon är det allvar igen i skolan...hela 4 lektioner har jag imorgon!! Usch usch så jobbigt!! Stackars stackars mig :) Heheh eller! Nej jag ska inte klaga jag tycker att det är ganska glassigt ändå!

Helgen har varit bra, vi hade fest här igår! Ni vet i Sverige har vi fest och det innebär att folk dyker upp runt kl 18-19 och det festas, snackas, spelas spel (?) och har allmänt skoj. För att sedan bege sig till puben runt 00-01- En bra kväll! Här dock är det liiiite annorlunda...Här börjar festen kl 00.30?? Say What?? Som sagt igår när vi hade festen så kom folket runt klockan halv ett...Det dracks och det snackades och var ganska som vanligt, men jag menar hey...Lite sent i mitt tycke att dra ihop en fest liksom!!

Jag saknar den svenska modellen vad gäller fest! Inget slår en redig förfest med trevliga kompisar och avrunda ut i dimman på en lämplig bar...där alla vet vad du heter :)


I'm home!! And you have all been missing me since I been gone...
Homecoming! I know you all been missing me...don't play...

Jag älskar Rebajas!!

Idag har jag varit en sväng på stan! Jag begav mig till stadens centrum runt kl 11.00 imorse, hmm förmiddag! Alla vet ju att i Sverige innebär lördagar ganska packade affärer och fulla gator...Inte här till min förvåning!! Lurade till och med en stund på om det var en röd dag eftersom det var så lite folk ute i omlopp! Men det var det inte! Men jag klagar absolut inte...mer plats för mig och mina shoppingnerver :)

Här är det ju fortfarande ganska stor rea även om den böjar bli lite urplockad just nu men ändå...Jag vill dessutom tillägga att det är riktigt bra rea här...Minst 50% men mycket ofta även 70%. Så det var ju bara att utnyttja till max :) Folket dök förresten upp när jag tyckte att det var dags att gå hem runt kl 14.00!! Man kan fastställa att de har lite andra tider här mot Sverige...Men iaf efter att ha handlat upp ca 45 € så kom jag hem med: 3 tishar till brosan, ett par trosor, en mycket fancy cardigan och en cocktailklänning med rysch-pysch!! Mycket nöjd :) Jag menar orginalpris på klänningen var runt 40€ så jag menar; Vad jag har sparat pengar!! Även om jag kanske inte skulle köpt klänningen om det inte var för det att den var såå billig, hehe!!

Vad gäller min ansökan om svar har de fortfarande inte kommit även om jag väntar tålmodigt ...Men tack för uppmuntrande ord mina vänner :)


Money, money, money must be funny in a rich man's world....

Svar sökes omgående!

Snälla muntra upp mig någon eller iaf säg hur det kommer att bli...Orkar inte med denna ovisshet längre...Struktur, ordning och ansvar- Det är vad jag vill ha!!


Det blir alltid värre framåt natten...

Tacksam?

Idag fick jag efter diskussion med Maria lite av en epiphany...Man kanske borde vara tacksam för det man har istället för att vara bitter över det man INTE har! Kanske låter som en självklarhet men är det verkligen det? Större delar av livet önskar vi att vi vore någon annanstans, gjorde ett annat val, ångrar ord vi sagt eller tänker på vad som kunde varit...Är man verkligen då tacksam över det man har? Inte vet jag! Jag vet bara att jag själv inte alltid är nöjd med det jag har...Jag önskar att jag var någon annan, gjorde något annat eller bara var annorlunda. Jag kan inte påstå att jag alla gånger uppskattar det jag faktiskt har utan spenderar mer tid på att tänka på det jag vill ha och vad jag borde gjort! Saker som egentligen inte går att förändra nu...men de finns fortfarande som en nagel i ögat! 

Kanske dags för en mental make-over??   Mooove that Mind!!   


It's always raining inside my head...forget all the things I should have said

Spanska på gott och ont

Att lära sig ett språk när man bor i ett land är ganska händigt. Jag menar det ses som en klar fördel att kunna förklara sig i affärer eller på bussen. Det ligger också definitivt på plussidan att kunna tyda skyltar och liknande...Men språk kan även ha en baksida och idag har jag upplevt en sådan...

Inte så att jag märkt att folk snackar om en när de tror att man inte förstår för det vet jag redan att de gör...Nej nej idag var det jag som gick över gränsen! Allting började igår när jag helt plötsligt kände ett växande och ganska stort sug efter en Whopper-burgare med tillhörande meny! Men igår var jag hemma när suget satte sig in och jag orkade inte riktigt ta mig till Kungen för att få en burgare...Men istället för att sova bort suget som jag ville fortsatte det idag. Till detta så hade jag en av mina privatlektioner knappt 100 meter från Kungen!! 100 METER det är ju ingenting...

Så jag gick till Kungen och helt utan skam och tvekan gick jag in och beställde en Whopper-meny! Efter det förlustade jag mig glatt över burgaren, njöt under tiden jag åt men nu mår jag mindre bra...Blev lite mycket fett på en gång tror jag! Var kommer spanskan in i det hela? Jo för ett tag sen ville jag absolut inte gå in på dessa kedjor eftersom jag inte ville prata. Nu är jag mer bekväm vilket innebär att jag tar mig friheter som flöttiga och onyttiga burgare...Inte bra!

Nu kanske inte en beställning av mat på spanska är det svåraste att genomföra men men...Jag har iaf tidigare undvikit det, men nu är ännu en barriär bruten!!


What goes around, comes around, goes around, comes all the way back around...

Var är John Blund?

Jag vill sova, kan inte sova utan är vaken som bara den...Kanske för min sambo kollar på film som ljuder genom väggarna eller att jag går på energi från Coca-cola?? Inte vet jag men jag vill sova iaf...

Haha på tal om min sambo Daniel så gjorde jag en ytterst märklig och ganska, hmm ja, pinsam upptäckt idag! Jag var ute i köket och gjorde iordning min frukost/lunch/middag för idag vilket fick bli fetaostsallad!! Ni vet man skär lite grönsaker och så vilket resulterar i att saker skall slängas i sopptunnan. Varpå jag lyfter locket på sopptunnan och hittar ett jumbopaket med kondomer!! Shhhheizzzze!! Asså jag förmodar att paketet var tomt och allt men jag menar hey!! Jag skulle då aldrig slänga ett sådant paket för allmän beskådan. Men det kanske bara är jag och jag kanske är pryd...men vissa saker vill man inte låtsas om eller få mentala bilder om...Varpå kondomerna tydligt för mig är att gå över gränsen...Herregud!! jag har ju redan hört de ena paret ha sex...Inget jag vill repetera!!

Vem har förresten sagt att livet blir lättare när man blir stor? Det blir det inte...Allt man ska göra hela tiden är en massa val, det ska beslutas till höger och till vänster! Jag vill se mig själv som en fri själ, att inte veta passar mig ganska bra. Men i nuläget betyder "inte veta" att flytta tillbaka till mamma och Heikki i Motala...och jag vet inte riktigt om det passar in med mina framtidsplaner. Det var nog därför jag var student i så många år...inte veta vad terminen skulle föra med sig eller hur det skulle sluta...Nu ser jag bara en enkelriktad väg mot pension! Säkert på ett jobb som är alldeles dötrist, åh åh tråkigt ...åh åh...äh inte vet jag!


I didn't, I didn't, I didn't, I didn't, I didn't, I don't....


Hata hata hata

En del människor behöver bara visa sig för att jag skall bli irriterad....Pierre min sambos dumma pojkvän är en sådan! Det var för övrigt de som gjorde slut i denna lägenhet för inte så länge sen!! Nu är de tydligen tillsammans igen. Solljuset över denna saga är att Paula nu håller på att flytta ut så jag slipper att umgås med Pierre något mer...Ännu mer på plussidan är att vår nya sambo verkar hur skön som helst, men det är bara baserat på ett kort möte...men ändock!!

Men nu tillbaka till Pierre! För det första så är han fransman, och ja jag har förutfattade meningar om dem och han stämmer in på alla. Han är dryg, arrogant och en besserschmit- Ingen man vill umgås med vill säga!! Så jämt när han har varit här har jag hållt mig undan. Så kom de då idag...För att städa ur Paulas rum...tack och hej sa jag å låste in mig på rummet!! Men jag fick inte vara ifred för det utan de kom otaliga gånger och knackade på. Sista gången frågade han mig saker på spanska och jag förstod inte riktigt allt så jag översatte det till engelska bara för att kolla att jag fattat frågan korrekt. Tänkte kan vara bra att veta vad man svarar på innan man svarar på!! Varpå han häver ur sig att jag faktiskt borde kunna spanska nu eftersom jag har varit här i 5 månader...För det första så har jag inte varit här i 5 månader...och för det andra så är det svårt att lära sig ett språk som man knappt pratar eftersom mitt jobb är helt på engelska! Å jag vill tillägga att jag är en sjujäkla mycket bättre på spanska nu än när jag kom så jag utvecklas iaf. Men kommentarer som detta gör att man bara vill; hmmschshgrrrrr- Jag gillar inte honom ett endaste litet dugg!!

Sen vill jag även slänga in en kommentar om utbytesstudenter som kommer till Sverige...Jag tror inte de kan svenska efter 3 månader men blir vi förbannade nej det blir vi inte!! Ta Kevin i Idol också- inte världens bästa på svenska men vi accepterar det eftersom han försöker och endast bott i Sverige i ett år eller vad det är!! Jävla Pierre!! Lite upprörd är jag allt....Jag försöker faktiskt...men som sagt skönt att jag slipper honom framöver! Ingen jag kommer sakna i mitt liv direkt!!


Or maybe just wispear something real manish...you didn't know I knew Spanish didi you?

Snyft...

Jag har precis kollat på filmen Bolt. En mycket vacker liten saga om en hund som tror sig ha superkrafter...Inte så att man saknar sin hund lite när man såg den. I slutet av filmen satt jag och bölade och längtade efter min söta lilla korv...Buhu...



There is no home like the one you got, coz that home belongs to you...

Det där med gamla gubbar...

Asså vad är det med mig och gamla gubbar? Av någon anledning så tycker äldre herrar att jag är deras perfekta partner. Vad de vill skiftar; ibland prata, ibland gifta sig och ibland annat...Men jag menar varför mig? Jag kan till och med gå med hörlurar och inte ens kolla på dem men de tycker ändå att det är en bra idé att börja chitchatta med mig!! What the hell? Inte riktigt den målgruppen som jag vill fokusera på att attrahera...Jaja! Det positiva i detta är dock att idag då detta hände var det perfekt för mig att öva min spanska...å hurra för mig :) Hela samtalet på spanska utan att tveka eller inte förstå saker...Poco a poco så kommer det :)

Jag hade även mitt nya jobb idag, ett faktum jag inte var glad över då klockan ringde imorse...Men det gick bra...Killen var mycket intresserad av sport så vi talade en hel del om fotboll och handboll :) Om jag skulle vart totalt ointresserad av sport vet jag inte om jag klarat alla mina lektioner...Jag menar så fort vi inte har saker att prata om är det bara att ta till sporten...Mycket händigt!! Men huset han bodde i var väldigt skumt...Man ringer liksom på en porttelefon för att komma in, jag menar det är ju inte konstigt...Men man behöver en nyckel för att komma ut också! Jag menar va? De husen verkar inte vara designade för att besök över...In kommer du alltid men ut är värre...mycket skumt!!

Hamna även i trubbel idag när jag vara å shoppa...Det är så typiskt att det skall krångla när det är jag eftersom jag inte riktigt kan ta en djupgående diskussion på spanska. Problemet denna gång var att jag skulle fylla på min mobil, min spanska mobil asså. Meningen är att man ska få ett sms som bekräftar att summan fyllts på, men det fick inte jag!! Vilket ledde till att chefen för stället kallades dit samt tre medarbetare till. Alla försökte lösa mysteriet med mitt saknade sms...Lösningen inte så dramatisk dock...Jag fick ett kvitto på att det skulle vara klart fick gå därifrån och hoppas på det bästa....Fortfarande inget sms...Men sagan få ett lyckligt slut då pengarna kom- ca 4 timmar senare :)


Vit, svensk och blek- Rytmen sitter i blodet!!



...this feeling inside...

Hur kan man veta saker här i världen egentligen? 
Vad är säkert, vad är osäkert? 
Vad kommer framtiden att innebära och hur mycket av det förflutna skall man bära med sig? 
Vem är jag och vem vill jag vara? 
Hur mycket kan man kompromissa med sin personlighet utan att förändras? Kan man vara någon annan än sig själv? 
Eller är man helt enkelt en bild av det man förväntas vara? 

....mmm frågorna är många och svaren är obefintliga...



Ett, två , tre och tiden bara stannar...Jag ångrar ingenting av det vi gjorde nyss...

You make me sick!

Idag har jag inte gjort annat än spenderat dagen framför datorn och i position Horisont. Jag har nämligen varit sjuk från skolan idag :( Började redan igår med värk i magen och illamående...så efter att se maten på vägen upp också bestämde jag mig för att vara hemma idag. Inte så illa som det låter eftersom jag bara hade en lektion idag och den tyckte jag att jag kunde hoppa över då! Men nu mår jag mycket bättre iaf...får hoppas att det bara är en sån där sjuka som kommer och går...Iofs är ju magsjuka ett mycket smidigt sätt att förlora ett gram eller två men jag föredrar faktiskt att vara frisk!!

Inatt drömde jag skumt igen...det värsta jag vet är att drömma om att vara trött eller full! Det går liksom inte att göra något åt det! Å inatt drömde jag om en dunderfylla...alla mina vänner, massa bra musik, dansandes och känslan var bara sådär helt underbart på topp. Även fast jag inte gillar att drömma om att vara full så var denna fylla helt helt underbar. Vet inte var vi var men det var en slags blandning av en Undergroundklubb och Strippklubb- skumt som faaan men hur kul var det inte! Hemlängtan någon? Japp det kan mycket väl vara så...


I get stupid, I shot a arrow like Cupid... 

Backen vann!

Ja jävlar det gjorde den...Måste även påpeka att det är extremt pinsamt nu när det är lite kallt också när man flåsar sig upp i backen i ett moln som skulle kunna täcka halva staden. Det där med kondensation är inte riktigt på min sida...Men upp kom jag iaf...till slut!!

På tråkiga nyhetersfronten så har min kära kropp bestämt sig för att agera Roxy igen! Vilket innebär stora problem då man sätter fötterna utanför dörren! Vad kan det bero på; stress? Njaee skulle inte påstå att jag arbetar ihjäl mig direkt men kroppen arbetar och fungerar på mysteriska sätt. Kroppen bubblar av glädje, lycka, sorg och frustration! Men vad ska man göra? Bara att bita ihop och kämpa vidare!

Jag har för övrigt fått ett sjätte jobb här i Valladolid, fredagsmorgnar?? Vad är det om liksom? Min dag då jag ska vara ledig och njuta, nej då ska jag jobba- Bläää!! Fast ja ska inte klaga 1 h snackandes engelska med en 20-årig kille!! Jobbet kunde vara sämre antar jag ;) Fråga inte om utseende för det har jag ingen aning om eftersom jag inte träffat killen i fråga än men tids nog så kommer väl den informationen också! Jag blev så glad när jag fick jobbet att jag gick ut och gjorde av med hela provisionen på Rea här :) F.Y.I rean här är underbar!! Inget skit som ingen köpt på tre år utan det är hela affärer som rear ut höst/vinterkollektion! Mitt fynd: En klänning som original kosta 70 € men nu nedsatt till 29 €!! Mäkta stolt! Med tanke på att jag innan jul var ganska nära att inhandla just den exakta klänningen- Ibland ska man ha tur...


I don't trying to be rude dude...but we are trying to tear up this place...

Nej tack!

När jag får superkrafter ska jag lyfta ner hela Parquesol och placera det nära och bra till min lägenhet. Alternativt kunna flyga eller springa jättefort, utan att svettas! Idag börjar mina kära lektioner i Hillclimbing och 20 minutes to Hell- ja jag ska ha min lektion på höjden idag...Åh jag kan inte påstå att jag är pepp på att gå!! Vädret är kallt, sängen är varm, magen är mätt och Sofi är trött. Lösning på problemet; Siesta! Men icke det inte...inte idag och framförallt inte nu...

Nedräkningen har börjat, om 12 minuter är det dags- Bläähhh...men vad gör man inte för pengar!!



So she cries just a little for a few dollar more... 

Saker man vet...

Assa jag vill inte vara den som kan vara den MEN borde inte folk veta att Rednex och "Cotton Eye Joe" ar en del av svenskt kulturarv!

Kanske inte en av de greates export vi har gjort...Men kom igen- Gooosh vad stolt man kan vara med att vara svensk i utlandet...Hahah


Kanske inte ligger pa topp 5 av "Saker att skryta om som svensk i utlandet"...Weeell well

Miss Cool!

Jag det är jag och mitt enormt stora ego som idag kan tituleras som Miss Cool. Dock måste jag påpeka att i ett land som detta är det inte direkt svårt att vara en coolcat direkt!! Jag menar anses jag vara cool och hipp har ju landet uppenbarligen låga krav :) Idag var det mina skor som återigen gjorde succé! När jag var hemma under julen inhandlades ett par mycket fräsiga Vans -skor (eller ja två par men jag hade bara ett av dem på mig idag). Skorna är i blått och orange och har små skate-apor på sig...Mycket häftigt!! Vilket även uppmärksammades idag i skolan, även min ganska-dirskreta-inte-direkt Svea-mössa var ett mål för intresserade spanska ögon. Jag skulle ju ljuga om jag säger att jag inte tycker att det är lite kul att de tycker jag är cool men jag menar...Hur svårt är det att misslyckas!!

När jag blir stor ska jag skaffa mig en häst. hÄst!! Det beslutade jag i helgen och jag är mycket nöjd över mitt beslut. Anledningen till denna insikt är en eftermiddag/kväll/natt hos Jessica i lördags. Jessica bor som bekant på landet och hon har hästar, vilket ledde till att jag fick träffa hästar i lördags och beslut fattades!!

Det var en mycket trevlig och berikande eftermiddag. Vi hade alla beslutat att ha en slags knytkalas, likt nyår, så mycket mat blev det!! Men oj så gott det var...Även väldigt trevligt att umgås lite igen och höra hur alla har haft det och liknande! Det spelades även spel- ett spel som hette Blokus. Mycket underhållande var ett slags hjärngympa spel där det gällde att ha en bra strategi för att lyckas så långt som möjligt!! Jag vann inte- God Dammit!! Men jag kom på en god andraplats...Asså det där med spel...jag lan bli liiiite väl involverad och tävlingsinriktad- en gen jag måste träna bort tror jag...Det passar sig liksom inte i större sällskap!! Efter det åkte en Dansmatta fram. Jajamänsan de hade en dansmatta som skulle kopplas till TV- wooooohoooo! Så efter det dansades det väl i 2 timmar...puh jag är lite ur form!! Men såå kul det var! Fick dubbla flashback till en mycket trevlig och glad fest i mannaminne; dels för att det var en dansmatta som vi faktiskt använde på FOUL 2007's uppladdning/sommeråterreuinion innan Nolle-p men också för att vi dansa till Disney-låtar och Piff och Puff var i bakgrunden!! Run Kezo, run with the wind...Hahah värsta med den festen är videokameran- men ack vad kul vi hade!!

Så allt i allt så var helgen mycket mycket trevlig. Goda vänner, vin, mat och dans... Är inte det ett recept på skojsiga tider jag då vet jag inte vad som är!!



Det här är sagan om coolaste katten i det avlånga landet falukorv....

Idag är ingen vanlig dag

För idag har Sofi börjat att jobba igen...Äntligen :) Så jag har längtat till att få fullt upp...Så dagen gick kannoners, fick en massa komplimanger för håret och de tyckte att jag var mycket svensk och mycket vacker! Min favvoklass skrek rakt ut när de fick se mig. Kul att man kan väcka reaktioner även såhär på senare dagar. När jag kom in i klassrummet samlades det en liten ring kring mig och alla fråga om håret och jämförde mig med olika Manga-figurer och Pokémons (?) Ingen aning hur jag ska tolka det beteendet :) En kille fråga till och med om han kunde få röra det..."Profe, profe can I please touch it" Eeehh I guess...Haha kul- blont hår skulle inte väcka lika stor kalabalik i Sverige!!

Som jag nämnt tidigare har jag känt mig uttråkad och längtat efter skolan detta på grund av brist på saker att göra. Men även att min sängliggande position blivit lite väl permanent de senaste dagarna....Så vad gör Sofi efter första dagen då hon kommer från skolan? Ja just det tar en siesta på en dryg timme!! Hahah sååå trött var jag efter 3 timmars undervisning! Men boy vad det var skönt :)

Sedan fick jag verkligen kämpa mig upp, för sängen var ju så varm och skön, och pallra mig till en av mina privatklasser!! Vad hände då då? Jo den var inställd och börjar på måndag istället! Nej nej jag var inte bitter när jag stod där i bitande kyla, med en ganska osande varm tanke om min säng hemma. Nej då- inte jag inte!! 

Sen var det ju det här med kylan också! Jaja jag vet att det i Sverige ligger på -10 till -20 grader men man fryser faktiskt där man befinner sig!! Här har det varit ganska skönt hela veckan mellan 7-13 grader liksom...tro inte att det håller i sig den dagen man faktiskt inte kan välja att stanna i sängen. Nej nej då skulle det baskimig vara kallt som tusan- Vacker var jag när jag kom till skolan efter min promenad dig. Såg ut som jag fått stryk i tre dagar så röd var jag om kinderna. Men man kan inte säga annat än man vackna till liv iaf!! Hur många grader det var? Hmmm - 2 grader OCH blåst...Men jag vidhåller tidigare uttalande om att man fryser faktiskt på platsen man är, inte platsen man tänker på eller vet att andra befinner sig på :)




People living in competition...all I want is some peace of mind

Premiär!!

Imorgon börjar jag skolan igen :) Åh det ska bi så himla kul och trevligt att få något att göra...träffa folk och allt det där också...Kan inte komma ihåg sist jag tyckte att det skulle bli såhär kul att börja igen efter ett lov. Men å andra sidan har jag detta lov bara slappat, slappat och hängt. Så jag är utvilad nu kan man säga...En dag till och jag börjar utveckla liggsår, hehe. 

Har börjat att ta tag i lite saker nu också...tanken är ju att ha ett riktigt liv någon gång och det kanske är på tiden att fixa saker kring det. Så jag känner mig ganska nöjd med min produktivitet även om jag efter förra veckans incident använder orden väldigt varligt i min mun!

Min första besökare är bokad också :) I april kommer Becca hit på en visit- Åh det ska bli så kul...även om det i dags läget är ett tag kvar till dess men det kommer rocka!!



I must confess I'm in love with my own sins

Blahh...

Tänkte försöka att göra en snabb resa genom det som var mitt liv då jag kom hem för en snabbvisit och träffade vänner, släkt och bara hade det bra!!


Torsdag 18/12- Mys hos Ida
Fina FOUL-flickor fixa fin fin förträfflig (f)tacomiddag :)

Fredag 19/12- Fest hos Lisa
 
Partayyyyyyyye!!

Kareoke i en ölflaska eller ciderburk är ett säkert tecken på fest!!




Robin (Lillebror) och Andreas (Storebror)...Ja glaset i handen är EN drink!




Anna och Lotta hade fotosession med min kamera

Söndag 21/12- Pizza på Rimini

PIZZA på Rimini....Mmmmmm! Erika och Frida poserar glatt

Måndag 22/12- Fika hos Frida

Vi kom på ett nytt sätt att mata Jonna även om det är jag som äter just här!!



Världens sötaste Jonna :)

Onsdag 24/12- Julafton i hemmet
 
Jag i min blonda kaluffs...Nyfärgad och klar!! Även om topparna åkte av längre fram i veckan :)
Å ja värsta fjortis-posén på mig..som inte vet att jag själv tar kort ;)


Världens Bästa MAMMA- glad över en julklapp :)


Spel på Julafton...oh ja vi har lika kul som det ser ut!! Jag vann efter ca 7 minuter och efter det var det bara att kolla på- Kul Jul hehe

Söndag 28/12- Mat med flickorna och häng hos brosan

Mitt lilla hjärtegull


Både Brosan och Dundee i sina favvopositioner :)


Med tjejorna på en restaurang, någonstans i Sverige...Malla och Johanna har skiiitkul ;)


Nu hade hon roligare :) Erika även hon med på ett hörn...


Gud vad coola vi är...iaf jag! Frida är bara söt :)


Efter detta var det hemfärd igen...och nu sitter jag här och minns...I brist på annat :)


It's all your fault, you called me beautiful...







What to do?

Jag saknar redan min kära Julius Caesar...Man skall inte sätta böcker i handen på mig för jag bli helt uppslukad och kan inte göra annat än att tänka på handlingen och vilja läsa vidare! Det vill säga om det är en bra bok...Så nu har jag läst klart alla 4 böcker från Conn Iggulden! De sista tre på 4 dagar...det var ca 1500 sidors läsning! Varför kan man inte vara lika effektiv då det gäller plugg eller liknande...Aja nu är de borta iaf, färdiglästa och jag saknar dem redan :( Det var så fascinerande att läsa om Caesar som alltid vart intressant i min bok..Men men Marcus Brutus! Ge mig mer om denne man... Jag var till och med så seriös igår att efter jag läst klart boken så surfade jag på nätet för att kolla upp deras levnadsbanor och hur boken stämde med "verkligheten"- Vill någon ge mig mitt liv tillbaka!! Men det var oerhört intressant och jag känner mig litet berikad på kunskap :)

Annars då? Jodå ska inte klaga...längtar efter att skolan ska börja igen så man kan få något att sysselsätta sig med :) Börjar få slut på utrymmen att städa eller sortera och böckerna är som bekant slut att läsa. Jag har redan hemlängtan och det är jobbigt att veta att man inte kommer hem förrän det börjar bli varmt i Sverige igen...Men men så kan det vara på livets äventyr!

En sak som slagit mig dock under denna period som jag har nött ut min säng och funderat på saker och ting är att det finns saker i livet som jag verkligen skulle vilja gjort annorlunda. Samtidigt som det finns saker som jag inte ångrar för en sekund. Men jag inser också att det är lönlöst att fundera på vad som kunde ha varit och istället ta till vara på det som är...Jaja låter som en klyscha men det kanske är sant och kanske, kanske blir man en gladare person om man slutar att fundera så mycket på vad som kunde vara och istället fokuserar på det som kan bli...Lätt att säga kanske men en liten sanning ligger det nog i det iaf!!


Lämna det bakomflutna före dig.... 

Söndagsångest!

Vilket jag inte borde ha egentligen!? Var liksom varken ute igår och var full och gjorde bort mig och jag har inte heller jobb imorgon...Så varför har jag Söndagsångest?

Idag är inte en bra dag...Alldeles för mycket tankar och känslor som leker i kroppen, har svårt att besluta om det är positivt eller negativt!! Om skolan bara kunde starta igen så har man iaf något att göra om dagarna...Nu är det liksom bara som att driva runt i dvala. Man bara existerar utan egentliga mål eller syften-- Oooj nu blev det djupt men helt allvarligt ska det bli skönt när skolan börjar igen!!



I'm tired of being what you want me to be


Lite hjärngympa: Var är Dundee?    Mmmm fick ni en nöt att klura på!

Nr 100!!

Idag firar min blogg inlägg nr 100 :) Åh vilken lyckans dag, fåglar kvittrar, solen skiner, världen har slutat up i ett kort ögonblick...Allt för att min blogg har 100 inlägg...Ja vad drömde jag sen då...hehe 

PÅ tal om drömmar så hade jag faktiskt en väldigt knasig dröm inatt...Jag drömde om McDonlad's mat, inte så konstigt kanske men jag lyckades slaffsa i mig tre eller fyra minuter för att efter detta springa ett OS-lopp. Loppet var på 200 meter och det var två varv runt en stadio. Jag kan säga så mycket att jag betvivlar att det var 200 meter loppet var...snarare 2000 meter...Jag minns hur jag kollade runt och undrade hur i helskotta jag skulle ta mig runt. Innan loppet hade jag även en diskussion med en medtävlare i loppet: Naomi Campell och jag kan säga er att allt är sant! Alla elaka rykten om henne att hon är en ond person är sant, hon mobbade mig! Hon sa att jag inte skulle klara ett varv runt banan utan att falla ihop medvetslös och efter senare titt på banan kanske hon hade rätt. Men så säger man inte så jag gick och skvallrade..Japp skvallrade för domaren som jag inte minna vem det var men brevid domaren satt Nigel Baker från Top Model!? Jag undrar egentligen var det var för slags lopp; jag menar jag ladda upp med McDonalds, naomi är med och Nigel är en av domarna. Vad skulle han bedömma liksom, vårt sätt att springa? uttrycket i våra ansikten när vi krossade mållinjen eller kanske våra kläder och hur vi "worked them"? Ingen aning! Jag fick iaf startnummer 9 och det var framför Naomi och hon skratta och viska med sin kompis när jag tog plats. Startskotten skulle precis gå när....Min telefon ringer och jag vaknar!! Tusan också, jag är ganska nyfiken själv på hur jag hade hållt i loppet...Förmodligen skulle Naomi fått rätt!! Men men skum dröm iaf :)

Idag har jag inte gjort många knop mest städat och tvättat och läst min tredje Julius-bok! Den andra avslutades igår så nu är bara del 3 och 4 kvar och o'boy vad det är spännande!!

Kanske skulle fira bloggens nr 100 med lite skumpan...Jag har ju trots allt en flaska kvar sen nyår men jag vet inte...Spontanfylla är inte lika kul när man är själv! Kanske skulle ta mig en sväng till bryggan och skumpa upp...Eller bara hänga kvar i min bekväma säng :) Jag vet nog vilket alternativ det lutar åt men Hey man ska aldrig säga aldrig!! 



I guess I'm guilty to proven innocent and I'll be gone before they know what I hit them with... 

Dagens ord: Produktiv

Idag har jag varit hemskt produktiv...Eller ja jag håller fortfarande på men framåt å framåt går det. Efter en mindre rolig start imorse kickstartade jag med en dusch för att sedan nästan läsa ut min Julius Caesar bok. Mycket spännande det där med historia. Efter detta var det ner till stan för att inhandla galgar och kanske kolla rean. Men oj vad fel man kan ha...Här är det forfarande värsta julstressen och eftersom det var stängt igår så kryllade det verkligen av folk. Jag gjorde det jag skulle och knalla hem igen...Orka med att hamna mitt i julkommersen igen...Nej det fick vara!! Om ni nu undrar hur detta kommer sig beror det på att Spanien firar "jul" den 6 januari istället för den 25 dec. Detta eftersom det var då de tre vise männen nådde Jesus och om ni kan er historia rätt så vet ni att de kom med gåvor. Alltså har deras jul mer med religion att göra än vår, men det kan man ju kanske förvänta sig av ett katolskt land :)

Efter mitt ärende på staden tog jag tag i min matsituation och knalla till affären för att fylla på mina förråd. Vet inte om jag haft råttor eller liknande, jag menar all min mat var slut när jag kom hem...Märkligt!! När jag kom hem igen tog jag tag i disken och lagade mat- mycket disk var det efter att inte orkat något tidigare :) Maten avnjöts till en film, som väl inte kan ses som produktivt. Men nu kan jag stryka den från mina "att se"-filmer, hehe!! 

Jag fick lite dåligt samvete när jag kom in i rummet igen och min resväska låg lika ouppackad som tidigare dagar och röran tenderat att bli liiiite värre. Så jag tänkte för mig själv att det är dags att ta hand om skiten och få tillbaka mitt rum från den nuvarande klädinvasionen!! Sagt och gjort...det gjordes. Papper sorterades, smutstvätt tvättades och kläder veks...Till slut hamnade även resväskan, tom, i garderoben där den varit de senaste månaderna för att börja en helt ny dammsamlarperiod :) Mäkta stolt är jag och mitt rum är organiserat utan dess like...Blir mer och mer personligt för var dag jag bor här :)

Tänkte avrunda min "fröken duktig" dag med att dammsuga. Men jag tycker nog att härdanefter jag ska stanna när jag ligger på topp. Ibland undrar jag faktiskt hur jag lyckas utsätta mig för alla de saker som jag gör. Denna gång innefattar det inte helt otippat dammsugaren. För det första så är vårt hem ganska rikt eftersom det ens har en dammsugare. Inte vanligt här, så dammsugare är en statussymbol. Så jag hämtar den från hallen och sätter igång att dammsuga, allt flyter på fint tills jag är klar. Efter varje användning så tömmer vi den, eftersom det är en sån modell, och det är det som jag skall göra. Men jag lyckas på något jävla vänster att ha hela dammsugaren i luften samtidigt som jag lossar huvudstycket och hela schabraket dunsar i baken och går i fyra delar...Jäkla skit tänker jag och undersöker skadorna på sugaren. Då har plasten spruckit så att när den sätts ihop så håller den inte ihop eftersom det med sprickan blir för slappt! Jo jag tackar..tack tack...Jag vill tacka min klumpighet...Så jag har alltså haft sönder vår dammsugare nu. Det blir nr 2 på listan av vad jag har förstört i hemmet. Bra jobbat!! Min lösning på detta problem blev tejp!! Jag har nu tejpat ihop plasten så att den skall hålla...Vi får väl se hur länge det håller...Men jag menar hur lyckas man!! Jag hade tänkt att svabba idag också men jag väntar nog till imorgon annars bryter jag väl av moppjäveln och har sönder hinken så det blir översvämning i lägenheten... :)

Så det kan faktiskt straffa sig att vara produktiv... För mycket ambition är aldrig bra. Bevis nr 1- Min dag!! Så nu ska jag med gott samvete kolla på en ny film eller avsluta min bok...Inget mer produktivt för mig idag...


I got trouble thoughts and self-estem to match....What a catch!!

Det man inte minns har inte hänt!

Åh finns det på kort så är det inte jag!!

Här kommer lite kort från Nyår 2008/2009


mmmm MAT!!


De 12 druvorna är i munnen och önskan är önskad!! Jag å Jean på bild!!


The Fab girls... :) Maria, Yuri, i vars hus festen var, och Jean


Act like a tiggger!! RAAAW...


Are you talking to me? Well are you..punk?


Folk till höger och folk till vänster- Detta är ett axplock ur franssoserna


Younis vill inte ha en puss av Maria- men skam den som ger sig!!


Tut tut...nu blåser vi in det nya året!! Yuri har väldigt kul åt mig...varför vet jag faktiskt inte...


Gott Nytt 2009!!

Ingen förstår...

...hur dåligt jag mår!! Att fira nyår tar på en lite granna :)

Jag hade en kanonkul kväll igår...väldigt annorlunda att fira in det nya året med nya vänner. Lite spanjorer, en marockan, några fransmän, en från Peru och amerikanskor...Sen lilla jag förstås representing Sweden! Som sagt det var lite annorlunda men mycket mycket trevligt! Upplägget var att vi skulle alla ha med oss en maträtt till alla så att det blev lite buffé. Jag valde att slänga ihop en pasta- och fetaostsallad med vad jag tror var torsk till. Det var en fisk iaf :) Det roliga var att jag fick mycket komplimanger för min goda matlagning...Det värderas högt!!! Jag: En mästerkock!! Tanken var också att vi skulle dricka lite hemma och sedan dra vidare. Den planen gick ju ganska mycket i stöpet kan man säga. Vi hade till en början 6 flaskor skumpa och 5 flaskor vin på 5 pers. Nu drar fyllan igång...som tur var så dök det upp lite mer folk senare som kunde hjälpa till att dricka lite. Men jag skulle vilja påstå att jag idag är ganska trött på skumpa...Ingen Cava förrän lördag igen iaf :) 

Festen fortsatte och klockan tolv var det dags att proppa in 12 vindruvor i munnen. Man skall tydligen önska sig något och om man lyckas med att äta alla druvor under de 12 slagen i 12-slaget så ska önskan gå i uppfyllelse...Och jag lyckades så nu är det bara att vänta och se...Jag hade även lite beslutångest för klädvalet för kvällen så efter klockan 12 bytte jag outfit. Fantastiskt kul...Min nya klänning i guld fick mycket uppmärksamhet och partyt var verkligen på topp...Jag tänkte att 2009 ska bli ett guldår så vad passar inte bättre än att fira med en fin guldklänning till det :) Festen fortsatte i god anda men fylla, dans, sång och en hel del snack. Framåt småtimmarna åkte till och med ett Chess fram...då tyckte jag dock att festen dog lite så jag tänkte att det kanske var dags att tänka på refrängen. Så jag knatade hemåt, klockan var väl runt halv sex...Så med facit i hand var det väl ett klokt beslut av mig att gå hem då... :)

Så det var mitt nyår det! Dos mil y nueve...Party party

Fick för övrigt ett fantastiskt kul mess från Frida igår: 
För det nya året önskar jag dig glädje, hälsa och kärlek och bla...bla...bla...Allt skitsnack! Bara nonsens! Jag önskar dig otroliga knull, oförglömmliga orgasmer, att du arbetar hälften men får 3 gånger betalt, tusen nätter av njutning och att du vinner på lotto och blir miljonär. Om du skickar detta vidare till 10 personer kommer det inte hända ett skit som vanligt men åtminstone kan en vän få ett gott skratt. Gott Nytt År :)

- Klockrent!!

RSS 2.0