Hard Rock Hallelujah

Idag är en mycket lycklig dag, idag är det Eurovision Song Contest och som ALLA svenskar vet så är inte Sverige i finalen. Men det betyder inte att man inte ska kolla. Själv kommer jag att ha en stor fest med mina vänner här. Kommer bli ett spektakel med nära 30 pers...Sjukt kul! Å eftersom Sverige inte är med i finalen så kommer man att se finalen med helt nya och fräscha ögon och framförallt opartiska ögon! Min sista helg i Valladolid med mina vänner och det skall firas med dunder och brak. Förhoppningsvis kommer jag inte gå som en apa idag men men sånt vet man aldrig, men jag hoppas på nej. Jag gav innebörden aprak en helt ny mening :)
-
Nu vidare för förberedelser och partaj! 
 
Så här kan det se ut på en Eurovision fest....något blondare på den tiden :)
-
Algo pequenito...

It's the final countdown

PtotheAtotheNtotheItotheK...one more time: PANIK! Hur i hela sjumilaskogen ska jag kunna packa alla mina saker. Jag är ju inte direkt känd för att leva fattigt i mina boningar, jag har en tendens att samla på saker. Saker jag sedan har fruktanstvärt svårt att skiljas ifrån! Men det är bara att vara brutal och kasta, jag har en påse med skor nu som jag måste slänga och det gör ont ända in i själen att slänga skor! Å sen på det så ska jag försöka att fixa mitt plugg och alla andra måste som jag behöver göra. Jiss hur skall detta sluta? Nu är det iaf bara 6 dagar kvar tills jag tar mark hemma i Sverige, ujuj kan knappt vänta! 
Detta...
med detta...
får Sofi att se ut som detta!
-
Stuff are just things to remember our life

Strangers are just friends waiting to happen!

Jobb, stress, plugg och packa! Ja så ser mitt liv ut för tillfället, mycket skall göras dessa sista 10 dagar i detta land. Imorgon är det också dags för dop med Aila som skall bli trevligt, får se hur ett katolskt dop går till. Ska ner på stan senare och hitta en fin doppresent också. Mellan allt ska jag också hinna med att njuta av sommar och sol, vilket lyser stark nere på udden just nu. När jag var ute en svänga igår runt 19.00 på kvällen så hade vi 29 grader. Jag klagar verkligen inte, det enda är att det kom så sent iår så jag hinner inte riktigt njuta av det som jag skulle vilja :) Men men har ju hört att det skall bli kanonsommar i Sverige iår plus att jag har Malta att se fram emot. Mmmmhmm det skall nog gå bra det här!
-
-
What does it even matter anymore?

I'm not bitter just a realist

Ha! Då har åter den hårda verkligheten slagit mig med en käftsmäll i ansiktet...jag orkar inte bry mig längre. Och nej jag är inte bitter över det, just nu är jag bara realist. En realist som börjar bena ut hur saker och ting fungerar, vad jag kan förvänta mig och inte förvänta mig. Det har gjort ont och det gör ont men det kommer gå över och om några år kommer det bara vara minnen, som så många andra. Jag har slutat bry mig, slutat anstränga mig och resultatet är väl ganska målande. Det kanske aldrig var "äkta"? 
-
Sometimes you wanna go where everybody knows your name- ha whatta joke

And then there were only two left

För den som undgått att se det så var det all about FC Barcelona igår. Men tack vare en mycket svag insats av Real Madrid mot bottenlaget Malaga så åkte tyvärr Valladolid ur Primera. Nästa år kommer det att få spela i Segunda men det kanske är kul det med, då kanske de får vinna lite :) Och jag kan ju gissa vilken fest det kommer vara om de lyckas ta sig tillbaka! Det vore skoj att se... 
Livet rullar på i full fart och fläkt här, jag har försökt att kombinera alla möjliga saker som jag behöver göra och det går ganska bra. Ramlar hem framåt 4.00 på morgonen istället för 7.00, så klar förbättring! Nu är det ju bara två veckor kvar till jag sätter mig på ett plan och tar kurs mot Sverige och Motala...Woho!
Piqué, Piqué...Visca Barca

Tonight is the night

Okej idag är en svår dag! FC Barcelona skall möta Valladolid på hemmaplan. Förutsättning FC Barcelona vinner; Barcelona vinner ligan och Valladolid åker ur Primera, hur Real Madrid spelar kvittar då Barcelona har 1p upp på dem. Scenario, som för övrigt är fruktansvärt troligt, Valladolid vinner, Real vinner- Barcelona kommer två i Primera och får inte lyfta pokalen. Fall tre, vilket är det bästa enligt mig, Valladolid vinner, Real förlorar och kvar står Barcelona som vinnare och Valladolid får ytterligare ett år i Primera! Ja vi får se hur det går...jag vågar nog inte ha på mig min Barcatröja iaf ;) 
-
Ja förra veckan var verkligen spännande för min del. Tisdagen var jag uppe på Camp Nou och såg FC Barcelona spela ut Teneriffe med klara 4-1. Som tur var hade Becca och jag platser under ett tak för regna från skyn gjorde det verkligen. Lördagen var det sedan dags för min andra La Liga match på fem dagar, jag lyckades få gratis biljetter till en mycket viktig match mellan Real Valladolid- Racing Santander. Oh OJ vilken match det var, två utvisningar, fulspel, straff och en inkompetent domare men kul var det och resultatet var 2-1 till Valladolid eller Pucela som de kallas här... 
vs
Vem tror ni på?

Three left...

Då var jag hemkommen från Barcelona och en underbar mini-semester, som gått att läsa var vädret inte det bästa men hey vad gjorde det, det finns alltid butiker! Barcelona var en underbar stad och det var grymt kul att ha sett den och fått strosa runt lite där men inte en stad jag skulle vilja flytta till...eller kanske under någon sommar men inte som här. Jag hade till och med lite hemlängtan, till Valladolid, under min semester (bilder kommer då jag hittar min bortsprungna sladd till kameran) Så vem vet vad framtiden innebär?! Nu är planen iaf:
* Åka hem den 31 maj 
* Åka till Tyskland den 1 eller 2 juni beroende på hur resesällskapet får ledigt från jobb för 4-dagars festival
* Åka och hälsa på hos mormor till Finland under någon vecka
* Kanske åka till Belgien för att hälsa på spanska och belgiska kompisar, någon som vill med?
* Åka till Malta för att jobba 
- Sen...sen vet jag inte vart världen tar mig! Jag har sökt jobb under både stock och sten så vi får se vart det tar mig! 
Däremellan skall jag ju även hinna att njuta av alla mina underbara kompisar i Sverige också, kanske en kryssning med Viking Line eller varför inte en resa till andra sidan pölen! Som sagt livet är en öppen bok och mina planer är långt ifrån spikade eller bestämda! 
-
What to do, what to do!



In the city of angels

Hey! Alive, kicking and screaming! Jag ar i Barcelona och lever och frodas som sig bor. Dock kan jag meddela att vadret kunde varit snappet battre, jag menar regn nar man ar vi havet och KAN bada. Da tycker jag att man SKA bada. Men istallet ar det regn och rusk och lite kallt, inget bikinivader direkt, men hey ska vi vara arliga sa ar inte mitt Beach 2010 projekt klart an pa langa vagar, kanske ska satsa pa ett mer realistiskt mal typ 2023 :)
-
Ikvall blir det match FC Barcelona- Tenerife. Trojorna ligger i rummet och ansiktet skall malas och fixas och donas. Hurra Camp Nou!
-
Viska Barcelona

I'm from Barcelona

Snart drar jag! Väskan är packad, Sofi är packad och allt är toppen. Nej så är det ju inte! Jag ligger just nu nedbäddad för att få någon timmes sömn innan det är dags att ge sig av på äventyr! Barcelona står på schemat och jag tror att det kommer att bli...wait for it...delightful! Tyvärr fick jag inte gjort allt jag vill ha gjort idag med tanke på att ett program på datorn krascha, typiskt obra. Men nu ska jag ta mig en liten mini-semester! Bara lite plugg behöver jag göra, jag ska ladda mina batterier och jag skall komma tillbaka starkare än någonsin. Oj stora ord! Nu kör vi! På tisdag blir det match på Camp Nou, får hoppas att Zlatan finns i startelvan men med tanke på idag kanske man inte skall hoppas på för mycket. Men kanske säkra ligatiteln, det vore ju något att vara med om! Ujujujujuj...nä hepp nu sängen. Hasta viernes chicos y chicas!
(Bild ritad av mig...TROLIGT!)
-
I break the rules so I don't care

RSS 2.0