Sometimes I feel I'm going to break down and cry

Jag måste säga att besök är en ganska bra grej, jag menar man får städat, man plockar iordning och man kan få prata sitt egna modersmål igen. I like it! Så det är vad jag har haft för mig idag, städat och tvättat...Så duktig så, klapp på huvudet. Sommaren tittade fram idag och jag gick i kortärmat och tunna tights och svettades på väg till Mördarbacken men det var det helt klart värt. Shit pommes vad skönt det är när solen skiner med sina vackra vackra strålar. Patrick the Prick har fått utegångsförbud från sin låda idag eftersom han var ivägen och gjorde allt sånt som jag inte ville han skulle göra. Så då får han sitta i sin bur och kuckilura. Som sagt imorgon kommer Therése och eftersom hon har en vän med sig så kommer vi öka Valladolids svenskbefolkning med 100% stadig ökning. Marias vän Maja, från Gotland, är nämligen i staden också så nu är vi två svenskar bosatta i denna lagomstad. Annars är allt bra med mig, det kliar i kroppen och jag vill börja träna...Hwwffpfff...Say what now? Jag VILL börja träna! Hitta fem fel med den meningen...Jag har ju ett gym alldeles runt knuten där jag bor men tror det behövs ett jobb för att jag skall finansiera ett sådant äventyr. Jag kanske ska reda ut också en gång för alla: Jag bor alltså i här i Spanien men jag är arbetslös. Hur klarar jag mig kan frågas? Dels har jag en underbar UNDERBAR mor som sticker till då hålen är stora. Men de mesta finansierar jag genom att jag har privatlektioner i engelska. Jag klarar hyra och normalt, läs student, levende med de pengar jag tjänar på dessa lektioner, vilket är 5 timmar varje vecka! Sweeet, inte illa pinkat. Så ja jag är arbetslös men jag håller mig flytande med dessa pengar. Så så ligger det till. För alla beundrarbrev och donationer jag fått tänkte jag att jag skulle reda ut detta en gång för alla. 
Min present jag fick för ett tag sen av Maria. Ett Bubba Gump Shrimp Co-ölglas från...mmm ja vilken film? Och en gosig teddybjörn med irländarnas berömda klöver. Luck of the Irish! Maria sa att hon kunde se mig sitta på en bar i Dublin och sippa öl lika väl som i Spanien. Well true that, supa kan man göra var som...:)
-
Keep smiling, keep shining, knowing you can always count on me for sure...That's what friends are for

Hoping for the best but expecting the worst

Det där med framtiden tycker jag är läskigt. Jag kan inte för mitt liv varken bestämma mig eller fantisera om var jag kommer vara om, säg, 5 år. Hur ska man veta vad man vill då liksom? Jag vet iaf var jag inte vill vara men det är ju en helt annan tia. Vem vet om man ens vandrar denna platta jord om 5 år? Äsch lika bra att strunta i såna tankar och bara go with the flow så att säg. 
-
Idag har varit en väldigt lat och skön dag. Intet nytt under spanska himlar. Roliga nyheter är dock att min vän Therése kommer ner och hälsar på. Ska bli skoj med lite besök, duggar ju inte tätt med sådana direkt. Och eftersom jag inte kan åka till Göteborg på grund av trollkarlspriser så kommer jag faktiskt att vara här och möta upp henne. Så skojsigt, chupitos para todos. Mmm Göteborg, känn ingen sorg för mig- en annan dag. Annat skoj som händer i Valladolid för tillfället är en Internationell Filmfestival och sånt är ju alltid skoj. Stora eventet är på lördag tror jag då kändisar kommer att flockas i staden för att gå på någon slags gala. Mmm tänka sig A-list kändisar från Spanien och Sofi! Herregud!! Jag kommer ju inte känna igen en käft hehhe. Men vad gör väl det om hundra år...
-

I would fit in liiiiiiiike a glove!

Breaking up is always hard to do

Moln som skymmer solen sköna strålar ligger i topp på min diss-lista idag. För övrigt har det varit en ganska skön dag med grader uppåt 20 igen. That's more like it! Jag har även startat mitt lilla projekt som introduceras denna vecka: Halloween! För er som verkligen känner mig vet ni att jag är emot allt vad denna högtid står för, jag menar för det första så firar vi inte det i Sverige, vi firar Alla Helgona som är om något helt annat än att spöka ut sig och tigga godis. Alla Helgona handlar om att hedra de döda med ljus och minnen inte om att supa ner sig och klä ut sig, men i sann svenneanda förvandlar vi ju varje högtid till att handla om sprit. Röd dag; Hey då ska det supas! Iaf jag tycker att det är tragiskt att vi har gjort en gammal keltisk tradition till vår egen bara för att industrier skall tjäna pengar. För pengar det tjänar dom! Men trots detta har jag alltså denna vecka inlett ett Halloween-tema, studerat folklore och kollat Supernatural, de har ju faktiskt en episod som handlar om just detta. Passande! 
-
I övrigt är jag hungrig och känner att jag vill äta men missa det där med öppettider igen. Att det skall vara så satans svårt! Jag menar hur länge har jag inte bott här, exakt länge nog! Men men...Jag sörjer även lite i hjärtat att jag inte får, får och får, lämna spansk mark på torsdag för att joina ett par kokosnötter i Göteborg. We will always have next year...hopefully! 
-
 
Ha jag är fortfarande lite brun :) Loooove it!
So so what I still a rockstar I got my rockmoves and I don't need you

I'm an alien, I'm a legal alien...

Igår var det fredag och efter mitt missöde med min stol så bestämde jag mig för att en tripp till landet är icke att förakta. Sagt och gjort jag åkte ut till Jessica! Jag och Jessica hade även gjort upp planer på att fira Maria som nyligen kom hem från USA eftersom hon hade sin födelsedag på andra sidan Atlanten. Sagt och gjort vi fixa tårta med ljus och presenter. Så skojigt så! När kvällen närmade sig var det dags för stadsborna att åka hem men vi tog en vända på stan innan. Lite tapas och några öl slank allt ner och det var så mumsigt! En riktigt festlig dag med allt som hörde den till! Vi träffa även på ett par bekanta, som man typ alltid gör när man är ute här. Alla hänger liksom på samma ställe! Men iaf vi kom i diskussion med dessa lokalbor och de konstaterade att jag var en dålig människa. Dålig i det avseendet att jag inte kunde språket som en infödd. Så jag kom att tänka på att jag här helt enkelt är utlänningen som vägrar anpassa sig till landet. Jag är den som kommer utifrån tar alla jobb, pengar och uppmärksamhet. Och jag är den som vägrar anpassa mig eftersom där jag kommer ifrån gör vi på ett visst sätt och därför vägrar jag att ändra på det. 
-
Okej nu är väl inte alla dessa påståendena sanna om just mig men de stämmer ganska bra in på de fördomar svenskar har om utlänningar. Dock är det få som tar sig tiden att försätta sig i den situationen utlänningar befinner sig i. Jag menar jag försöker verkligen att lära mig spanska, det är inte så att jag inte vill. Men det går tyvärr inte på en handvändning men slow and steady wins the race. Å visst håller jag fast vid vissa traditioner eller synsätt hemifrån men det är bara för att jag saknar hemma och ibland önskar att jag var där. Och små saker får mig att känna mig som hemma plus det faktum att jag är stolt över mitt land och nationalitet. Vad gäller att jag tar alla pengar och jobb säger jag bara HA. Uppmärksamhet, visst till viss del men det avstannas ganska snabbt när det konstaterats att jag varken är blond eller blåögd. Det där med invandring och utlänningar är kanske lättare att förstå efter att själv provat på det, men det är bara en tanke...
Sverige, Sverige älskade vän
...Välkommen välkommen hit vem du än är, vart du än är

Oh won't you please take me home

Fredag hela veckan lång! Så var det dags för arbetarnas sista dag, för mig är det bara en dag som alla andra, inget speciellt hehe. Sola och glassa, javisst! Det vill säga om solen skulle vilja komma tillbaka, den har varit försvunnen nu i ett par dagar och jag saknar redan min kompis. Så vad är nytt? Jo det ska jag berätta, jag har en ny möbel i mitt rum. Oh ja idag har jag införskaffat mig en stol till mitt skrivbord. Kände liksom att det var lite dumt att ha ett skrivbord och ingen stol. Funktionen för bordet infrias inte då till fullo, eller kanske bara är jag. Men iaf idag knalla jag bort till affären som har allt och skaffade mig en stol för €5, hur billigt som helst ju. Knata hem med mitt fynd och kände mig lycklig. Lyckan blev dock kortvarig då jag kom hem. Som sig bör när man har nya prylar skulle stolen testas, sitta på sniskan, sitta rakt fram och framförallt sitta framför skrivbordet. Det är då jag upptäcker det, jag upptäcker att min stol som jag vart mäkta stolt över och släppat hem bärandes i över 1 km är felskapt!
-
Nej egentligen är den inte felskapt men för en donna som mig som är svensk och därför har svenska mått, och jag talar inte om de på bredden, alltså är ganska lång. Lång i Spanien, normal i Sverige. Men iaf stoljävel en skapat för korta minityrmänniskor som bor i Spanien vilket resulterar att jag ser, och känner mig, som en jätte på själva stolen. Seden då det testas framför skrivbordet kommer ett helt annat dilemma. Skrivbordet är för högt och stolen för låg. Så istället för jätte känner jag mig som tre och försöker att nå upp till bordet. Haha tänka sig hur det kan gå då man ska fynda. Järnspikar säger jag bara! 
-
Asså alternativet hade varit att provsitta stolen i affären och jag vet inte det är inte riktigt min kopp av. Nänä don't mind me jag ska bara veckla ut och provsitta en stol här. Jaja okej och mot läsken, mm men undra hur den känns mot chipsen... Ni hajar kanske...Inget jag hade lust med! Om man inte provsitter så är det så man får man sitta, antar jag!
-
So I stop texting, no more texting! 
Yeah right is my obsession

Ministolen med Patrick, knappt att han få plats ju! Upp till vänster ser ni kanten på skrivbordet.

Same old story all over again

Mmhmm...låt se! Idag har varit en åktur hela dagen. Det startade imorse då jag hade gjort min frukost och använt det som finns i köket till vårt förfogande, trodde jag. Tydligen har vi nu regler på vem som får använda vad och om någon annan använder någon annans saker blir det ett himla liv. Trust me, jag har gjort det misstaget två gånger nu. Sedan var det en fråga om var vår kära kvast tagit vägen, en kvast jag lånat in i mitt rum sedan igår för att sopa lite och glömt ta ut igen. Misstag 3. Jösses ta ett jävla burk med chillpiller och lugna er för tusan. Okej jag vet i ett kollektiv/samboboende måste man veta saker och ting, vems som är vems och så men det som inte varit problem innan är helt plötsligt problem som exempelvis användning av porslinet. Så idag har jag varit mig på en Chino, de kan liknas vid de billiga affärerna som finns i varje charterstad som har allt mellan himmel och jord men inget man egentligen behöver. Så jag har köpt mig kvast och sopuppare, soppskål, tekopp och shaker. Alla saker som jag inte fick låna från köket. Å ja dessa kommer att vara mina, mina, mina och de ens tittar på dem skall jag ryta i så att sockorna flyger av dem.
-
Varför denna bitterhet över förändrade regler i huset? Jo dels för att jag har tröttnat lite på att vara sambo med folk jag inte ligger med. Jag vill ha ett eget boende där jag gör mina egna regler alternativt väljer mina/min sambo. Men viktigast jag knuffas ut i denna nya konstellation. De snor min mat, mina tandborstar (oanvända men hey ändå), de tar över min hylla i kylen vilket ger mig noll plats att lägga mina ynka bidrag som passeras som mat. Så jag tycker att jag har rätt att vara lite bitter i den frågan. Så varför flyttar jag inte? Jo dels för att jag bor himla bra, läge, utrustning i lägenheten och mina sambos kunde varit värre. Dessutom är hyran riktigt billig och det skulle vara svårt att hitta något att matcha detta. Sen känner jag när jag väl flyttar så är det dags att dra lasset hem till Sverige. Åh vem vet när det kommer bli? 
-
I'm here to remind you of the mess you left


Arghhh nästa gång får ni möta detta monster!!
Kolla Patrick naww
Välstädat rum deluxe- Nope! Men nu har jag iaf kvast och sopuppare :)

Something is rotten in the state of Denmark

Hej hej hallå!
-
Nu har livet stilla återgått till den vardag jag är van vid, det vill säga ute och partaja även veckodagar. Hemkomsten av Maria har resulterat i att barer har besökts, glas har tömts och samtal har pratats. Jag måste säga att jag har saknat det lite granna. Igår var vi på blueskonsert, himla skoj men lite svårt att sjunga med...det var ju trots allt på spanska. Dock gjorde jag mitt bästa med minspel och doande! Mötte en massa människor som jag inte träffat på ett tag. å sånt är ju alltid skoj. Jag fick present av Maria som nästan bringade en tår i ögat, hon är så himla söt och tänker verkligen på alla andra framför sig själv. Just nu hemma har Patrick och jag en typ av tävling där vi utmanar varandra om vem som är envisast. 
Patricks mission: Hoppa upp i min säng och bajsa
Min mission: Se till att Patrick INTE bajsar i sängen. Det känns liksom inte fräscht.
-
Annars då? Jotack vädret är skit, kallt och ruggit, som tidigare nämnt kom hösten på en handvändning och nu är det kallt. Jag håller på att rusta för en vintersäsong även om den inte räknas på riktigt eftersom det är Spanien trots allt. Jag står även och stampar på ett ställe och jag är väldigt förväntansfull att flytta framåt, hoppas det kommer snart hej och hå. 
-
Dåså till nästa gång önskar jag so long
-
That's why I'm easy, easy like a Sunday morning

Lazy Sunday, wake up in the late afternoon

Söndagar må vara sköna, lata och ibland alldeles för korta, om kvällen innan innefatta ett partaj. Men de är också ångestladdade för de är sista dagen på veckan, sista minuterna i frihet innan man ska tillbaka till vardagen med jobb, plugg eller vad det kan innebära. För mig är måndagar veckans värsta dag. Man har hela veckan framför sig, man måste ställa klockan och gå upp och i sann bantaranda börjar man alltid ett nytt liv på måndagar! Nej måndagar är inte min kopp av. Desto viktigare att njuta av söndagen till fullo. Dagens söndag i Valladolid bjuder på sol men ganska kylig luft, runt 18-20 grader, så en härlig promenad i detta väder ska jag nog mäkta mig med. Man blir så fint rosig om kinderna och fylld av nytt hopp efter en skön promenad en dag som denna, en dag helt utan måsten.
Ja så ser du därför så måste jag ta det väldigt lugnt idag
Jo för just idag går det inte bra, jag gör det helst en annan dag

Pappa kom hem för jag längtar efter dig...

Kommer man alltid att vara barn i sina föräldrars ögon? Jag tror det! Nu har ju inte jag upplevelsen av att själv vara förälder men att ha en del av sig i en annan person måste vara en grym upplevelse. Så stor att man gör allt för att skydda dem, älskar dem vad som än händer och vilka hyss de än tar sig för. Försöker förstå deras dilemman och deras ångest. tröstar, stöttar och ständigt närvarande. Ja det kanske inte gäller alla föräldrar men det gäller i allra högsta grad min mamma. Min fina lilla mamma som alltid, alltid finns där när jag är som mest förvirrad eller ledsen över saker och ting. Som alltid tycks veta vad som skall sägas för att lugna och trösta. Jag hoppas jag kommer få chansen att bli den sortens mamma en dag men just nu känns allting så långt borta.
-
Jag är verkligen tacksam över att tagit beslutet att lämna Sverige för att göra något annat, i alla fall för ett tag. Jag tycker att jag har lärt mig och växt under det år som har gått. För ja, jag har varit i Spanien mer än ett år nu, om man inte räknar semester och så. Jag har lärt mig vad som är viktigt i livet och vad jag kan leva utan, vissa uppenbarelser och insikter som man inte direkt hoppades på har infriats. Dörrar har öppnats, andra har stängts. Vänskaper har förändrats och nya har skapats. Sanningen gör ont men det får man leva med och ibland kommer man ur det starkare, ibland kommer man ur det som en ny person med något förändrat inom en. Själv kommer jag gå ur denna strid med krigsskador, något sårad, men stolt. Det finns få saker som jag uppskattar högt i livet och en del av mina tidigare höga förhoppningar har fått stiga ner mot en bittrare verkligheten. Vem vet kanske levde jag i en fantasivärld? Kanske trodde och hoppades jag allt för mycket? Var mina förväntningar för höga eller fanns de inte ens där till att börja med? 
-
I all denna uppståndelse kan jag inte undgå att fundera på över hur mitt liv hade sett ut om vi spolar tillbaka 14 år. 14 år i december, den dag då mitt liv tog en drastisk vändning. Dagen jag var tvungen att växa upp, att möta den verkliga världen och sluta leva i ett barns oskyldiga och skyddade värld. Ändå kan jag inte förmå att sluta tänka på om den dagen hade slutat annorlunda, hur hade mitt liv sett ut idag? Hade jag lärt mig något annat? Hade jag tagit en annan väg eller hade jag funnit mig själv med samma dilemman? Hade en manlig förebild, en far, hjälpt då frågor och funderingar vuxit sig stora? Jag vet att min far var en principfast man och att han och jag i stort sett delar samma värderingar, på så sett är jag verkligen min fars dotter. Vi har samma övertygelse och syn på rätt och fel och stor portion envishet. Jag kommer aldrig glömma men var dag blir det svårare och svårare att minnas småsaker. 
-
Varför detta långa inlägg om själavandring? Ingen aning, många timmars funderingar bryts ner till fragment som hamnar på World Wide Web. Oh nej jag kunde inte färdigställa detta inlägg utan tårar. Jag saknar min far oerhört mycket, älskar min mor desto mer men befarar att något är trasigt inom mig. Miljonfrågan är bara: kommer jag alltid att vara trasig? Är jag förstörd för all framtid?
-
Our scars reminds us that the past is real 

Russian Roulette is not the same without a gun

Hösten kom på en handvändning till Spanien. Efter att enbart varit ute på eftermiddagarna var jag igår ute på förmiddagen och jag klädde mig till den 25 gradiga värmen jag är van vid. BIG mistake! Det var kallt som tusan. Det visar sig att natten och morgonen här i Spanien är kylig för att under eftermiddagen uppnå behagliga temperaturer, något jag inte var införstådd med tyvärr. Men men med kyla och lite mörkare kvällar kommer även en högre mysfaktor. Tända lite ljus, dricka lite varm choklad eller te och kurra upp sig i soffan. Ha vilket skitsnack, det är typ mysigt i en eller två dagar sedan går tankarna olidligt till en tid då solen lyste värme över landet och bara ben fanns att skåda överallt. Tider då man kan sitta och dricka en kall öl utomhus utan att man får frostskador och flaskan envisa med att fastna på läpparna. Men det är klart utan årstidsskiften skulle man nog inte uppskatta värmen på samma sätt. Men måste de kalla perioderna vara så långa?
-
I'm Scandinavian everything is what it is 

Missing out on the best thing in life?

Eftersom jag, och min kära hund, var en av de första som drog byggstenarna till det som idag i folkmun är känt som Linköpings Universitet, så känns det föga överambitiöst att poängtera att jag är gammal. Gammal som gatan, dinosaurierna, Jesus och jag gick i samma klass, fanns ens boktryckarkonsten när du var ung?, ja vilken av dessa påståenden som passar bäst för dagen. Åh ja, jag har fått höra dem alla till följd av en kär vän gillar att håna min ålder. Även fast han blott är tre månader yngre, vilket tyvärr innefattar född ett år senare. MEN iaf tillbaka till mitt ämne eftersom jag nu är gammal, host host, så är det reuinion för 9:an iår. Det vill säga alla monster, mardrömmar och spöken man hade i högstadiet skall än en gång leva upp och bli verkliga. Man ska gå där och le och låtsas som att allt är glömt och förlåtet och ljuga om hur bra man lyckats i livet. Frågan är ju bara: Ska man genomlida det när det finns glass i Bigpack som man hellre kan socialisera med? För mig just nu känns det väldigt avlägset att närvara. Inte till följd av att jag hellre föredrar glass utan mer till följd av att jag är fast på min lilla udde! Jag tror jag skulle vilja delta, iaf för att träffa de personer man sällan språkar med eller de glada ansiktena som faktiskt gjorde det möjligt att överleva högstadiet. Men som sagt, som det ser ut nu är jag fast på min udde och kan bara drömma om att få göra storslagen comeback och ljuga om mitt icke-existerande jet-setliv, hur nöjd jag är med riktningen mitt liv tagit, mitt så kallade kärleksliv och hur just mina tankar och funderingar förändrat synen hos oh so many! 
Glory days, well they'll pass you by Glory days
-
Barbados+Harrys=Erika, Elin & Moster Teija
Söta Frida och stentuff blondin
Malibu & Johanna having the time of their life
Make my photo! Sofi fruktansvärt bakis

You're a candle in the window on a cold dark winters night

Livet är inte en schlager, livet är heller ingen film eller tv-serie! Men skulle det inte vara himla roligt om livet var lite mer spännande ibland. Visst finns det människor som lever livet i en slags rosa dröm, sen finns det människor som kämpar för överlevnad var eviga dag. Man ska nog vara glad för det man har för det kunde varit himla mycket sämre...
Ändå kan jag inte skaka; Tänk om...
-
In action...or not?! 
I don't even know my last name

Love me for a reason, let the reason be love

Usch vad alla dör hela tiden. I somras var det den stora idol Michael Jackson som checka in till himlen. Nu är Stephen från Boyzone också ett med änglarna. Det är konstigt hur mycket man kan påverkas av människors död utan att ens känna dem. Kanske har att göra med mitt egna lilla förhållande till döden. Från familjetragedier till min egen syn på utcheckningsbiljett. Nej fy usch och blä nu pratar vi om något annat innan jag får panikångest!
-
Idag har varit en ledig dag men inte har jag varit mindre produktiv för det. No sir! Jag är riktigt stolt över mig själv. Planer på stora förändringar har satts i rullning och jag känner mig tillfreds. Det enda är att jag skulle vilja gå på en fancy-klä-upp-dig-till-tänderna-fest. Det skulle vara så roligt, lite glam i vardagen liksom. Inte riktigt samma charm när jag sätter på mig fina klänningar i mitt rum och låtsas att jag är Askungen på bal. Ingen hit! Å prinsen kommer inte heller...
-
Imorgon är det tillbaka till vardag eller ja iaf för andra människor. Jag har iofs en himla massa saker att göra så jag tror att det blir en tidig dag för mig ändå. Men hey mina planer är alltid storslagna framåt kvällskvisten för att sedan pulveriseras av väckarklockan i en alltför tidig timme! Men hey imorgon är en annan dag! Tror jag ska smyga på Mamma Mia nu bara för att den är så bra!
-
Don't love me for fun girl, let me be the one girl

Life is what happens while you're busy making your excuses

Ännu en söndag, ännu en solig dag. Idag kan jag inte njuta av solen även om jag skulle vilja! Läxor och en massa annat tjafs står på schemat. Men jag klagar inte absolut kul att ha saker att göra :) Igår var jag ute på landet och hälsade på lilla Aila, hon är så liten och så söt. Mamma Jessica och Pappa Beltran är så stolta! Men hey än har jag inte mött en förälder som inte skiner lite extra över sin lilla skatt. Det är nog en kärlek man bara förstår först efter man gått igenom det. Efter landet blev det staden, åh man jag har hittat nya raggningshaket. Bussen in till Valladolid! Väljer man bara rätt tillfälle så kan man definitivt få sig lite ögongodis...hehe.
Imorgon firar vi att Cristobal Colon (Columbus) upptäckte världen! Det firar med att hållas stängt i alla sorts affärer, skolor och dylikt. Det värsta med detta? Sofi var inte beredd och har inte en kaksmula hemma. Kanske skulle passa på och ta en reningskur med vatten på två dagar, jag menar hey det är ju nästan inte som om jag har nåt val. 
Nä nu återgå till läxan en sammanfattning om Frida Kahlo och hennes liv på max 200 ord. Wipp-de-do! 
-
When you try your best but you don't succeed

I go ahead and smile

Ny dag! Kan stoltsera med att jag inte gick ner mig i dödssynden frosseri igår för att komma ur min svacka. Nej receptet blev feelgood-filmer och även om en tår anade sig fram under dem så gick jag till sängs lite lyckligare. Å vakna med lite mer hopp om framtiden. Nu ska vi inte överdriva och tro att allt kommer ordna sig i en handvändning men jag känner att något bra är på g. Något fint kommer att hända, snart så...
-
-
Maybe it's time you looked at yourself
Stop blaming life on someone else

So when the world ends, will God go down with it

Har ni haft dagar då egentligen ingenting speciellt har hänt men i slutet av dagen känner man sig nere och ledsen? Jag har haft en sån dag idag eller ja dagen har lett till detta tillfälle då jag känner mig lite nere och ledsen. Visst den senaste tiden har jag varit förvirrad och frustrerad men aldrig riktigt ledsen. Men det är jag idag! Jag känner mig väldigt moody och gråter åt allt, en söt reklam, en rolig låt, en fin rad i en låt...Ni hajar läget...Frågan är hur det ska botas? Glass, godis, fett mat, alkohol, sova? 
-
If you should die before me, ask if you could bring a friend

You'll be a rockstar! All you have to change is everything you are...

Jag har en fundering, jag läste i Aftonblaskan alldeles nyss hur man ska tappa alla extrakilon. Rådet där var i
en artikel ät fett och smör 
en annan ät med lågt GI
en tredje spelar ingen roll vad du äter bara du motionerar
en fjärde pulver får dig fit på en handvändning
...ah ni fattar vilken mönster jag vill måla upp. Om man nu har bestämt sig för att försöka tappa ett kilo eller 86, vilken metod skall man tro på? Det är ju inte vidare lätt heller att köra en kombo då ena artikel hävdar att du ska utesluta det en annan artikel anser att du ska missbruka. Ja jag har ingen som helst aning MEN om fett och socker hade varit vägen till ett smalare jag då hade jag banne mig varit en size Zero i många, många år. För är det något jag kan missbruka så är det just det!
Sen, vet inte varför jag lämnat honom utanför bloggen så länge. Antar att det bara inte blivit av att berätta om honom. Men nu så! Det finns en ny man i mitt liv: hans namn är Patrick Stump och han är en underbar, brun liten kanin. Tji fick ni som trodde det var kärlek! Jag har gått och blivit med kanin och förutom att han väcker mig med två timmars mellanrum om nätterna så tycker jag faktiskt om honom ganska mycket. Söt liten krabat! Han är givetvis döpt efter den nördsnygga sångaren i Fall out Boy. Han är en liten individ som gillar bus och tugga upp mina kablar- Livet är underbar ibalnd eller hur?
-
Han ser livrädd ut men hans ögon är såna inte mobbas...
-
Kolla hans fot så stor :)
-
In a garage, beside a house, there is a luxury Sedan

I got troubled thoughts and the self-esteem to match, what a catch?

Finns det ljus i slutet av tunnel? Jag ser något men kan det vara, eller, äh jag vet inte...Som en vän en gång uttryckte det: Var inte för glad för ljuset i slutet av tunneln. Det kan vara ett tåg! Haha klockrent ju...kanske inte ordagrannt citerat men något åt det hållet iaf. 
-
Just nu längtar jag till sol, jaja jag vet det är snö i Sverige och graderna här är fortfarande runt 20-25 grader men ni vet en sån där charterresa skulle jag inte säga nej till. Jag menar sola och bada i Jack och cola. Bara chilla på en strand där dagens problem begränsas till vilken bikini skall jag ha på mig idag. Någon som är på? Vi kan mötas på en strand någonstans :)
-
You never feel down with a white balloon

Somliga säger lever i evighet fast döden är det sannaste som dom vet...

Idag har jag spenderat dagen på sjukhus. Inte så illa som de låter då jag inte var där som "kund" utan mer som familj. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var min vän Jessica väldigt nära sitt födelsedatum när vi var ute i lördags. Well nu är hon förbi det. Igår föddes nämligen Aila och hon är en riktigt liten söt trollunge med sjuuukt mycket hår! Så anledningen till mitt sjukhusbesök idag var helt enkelt att jag ville hälsa på min vän och deras nyfödda dotter. 
Det är inte utan att man själv börjar tänka i banor; barn, make/pojkvän, familj, jobb etc. Istället sitter man här i Spanien, inget fast jobb, ingen aning om vart man ska slå sig ner, singel och definitivt barnlös. Skönt att man har check på utbildning iaf- jag gillar ju att göra listor. Och det är ju ännu roligare när jag faktikst får boka av saker och ting. Men iaf barn...de börjar ploppa ur folk i min omgivning med allt högre tempo. Först var det folk man visste vilka det var, sen var de folk som man kände men inte var så tighta med, sen kom Frida efter det Karin, Jessica, Elin...Jag menar vem vet var detta skall sluta? Är det så att jag helt enkelt börjar komma upp i den ålder då det anses lämpligt att skaffa barn. Mmm måhända. Är jag klar med mitt "barnfria" liv, njaee inte än! Jag tycker inte att livet slutar med ett barn, absolut inte, men det innebär en stor förändring- En förändring jag inte är riktigt redo för just nu...Å tur är väl det för jag sitter ensam i min lägenhet i Spanien, utan jobb, utan framtidsplan och singel!
Stolt mor och lilla Aila
-
Tar vi ett kort på barnen i sommartid, när de dansar, när de dansar, en stund på jorden

Near a tree by the river, there's a hole in the ground

Upp och ner. Var dag är det verkligen upp och ner. Efter en bra helg läste jag en mycket gripande berättelse på nätet som fick mig att inse saker och ting. Usch aldrig bra! Man kanske skulle ta sig lite kommunikationsfasta, inte vara så uppkopplad och beroende hela tiden. Leva mer i nuet och ta sig vart dagen för mig. Just nu vet jag inte riktigt om jag lever det slags livet. Dagar kommer och går med ovisshet. Var dag är en ny dag men var dag är även ett nytt slut. 
-
Insåg idag också att biljetterna till Backstreet Boys i Madrid är slutsålda så nu kan jag inte gå på den konserten heller. Tråk! Jaja jag vet folk kan tycka det är töntigt eller skratta men jag vill ändå hävda att jag diggar dem...och en svettig AJ säger jag aldrig nej till. Men det är klart går nog aldrig att toppa senaste BSB-konserten med mina flickor Ida och Malin. Hela den resan var bara så rätt. BSB hade prickat in tiden att komma till Sverige på ett så klockrent sätt. BSB var så mycket mer våren 2008, det var mycket känslor och att få dela med just Ida och Malin var även en stor del till lyckorus. För FOUL är ju snyggast i tights...trots att nu BSB sjöng helt andra ord där så vet vi alla, dels att det är sant och vår version av Quit playing games with my heart är lite trallvänligare i svenska folkhem. 
 
Bad hair day idag så det får bli keps!
But he'll never, never fight over you

You'll drink the night away and forget about everything

Klockslag då jag kom hem inatt: kl 05.36
Pengar jag spenderade ute: 5 €
Drinkar jag drack: tappa räkningen efter 6 Jack med cola
Souvenirer hem: ett kamerafodral med brittiska flaggan på 
Betyg på kvällen: Awesome!
-
Igår var jag alltså ute med Jessica, som för övrigt ska föda på tisdag, och hennes man, hennes syster och systerns pojkvän. Kan någon säga pardate igen? Förstår inte hur jag lyckas bli 5 hjulet, bokstavligt talat, hela tiden. Men men iaf, skoj som fan var det. Dessutom är de inga puttinuttiga par som bara sitter och gosar utan de är sociala också, me gusta! Vi började med tapas och ett par drinkar och lite barbyten. Omväxling förnöjer liksom! på en bar betalade vi 15€ för 10 drinkar, drinkar-inte öl och vin, drinkar! Insane! Hur som vi rullade vidare och träffa några av Beltrans kompisar, Beltran=Jessicas make, och hängde med dem. Som sagt Jessica är väldigt nära sin förlossning så vid klockan ett kände hon att det var dags att ta sig hem. Vilket innebar att hela sällskapet jag starta med begav sig hem. Jessica bor på landet en bit utanför stan och bussar dit slutar gå kl 22 så alla var liksom tvungna om de ville komma hem. Så Ryan, Beltran, Emily och Jessica drog sig, jag kände att jag hade en till drink i mig att få dricka så jag hängde med Beltrans kompisar till en annan bar, bara sådär. Jag och 6 andra killar, lite så jag jobbar. Men det var perfekt för bara för att jag var den enda tjejen så blev jag bjuden på allt jag drack samt att de tyckte att det var kul att jag var svensk och lite exotisk sådär. Fick även agera wingman åt de stackars blyga killarna och likt Barney i How I met your mother fick det blev: Has conocido och vem det nu var jag presentera. Himla kul faktiskt. 
-
Min finfina kameraväska :)
Strike a pose- detta är posernas pose i Spanien
-
Ja kvällen blev väl inte som jag trodde till en början men jag hade grymt kul och som sagt man vet aldrig vem man kan träffa här i Spanien och när man ramlar in på morgonen...
-
If the world is ending I'm throwing the party

Lordi, lordi I can't help it I like to party

Dags för festifestfest. Kan bli kul, parfest och jag..Hehe hoppas inte det är lekar "Okej alla hittar en partner" Nej nej men lek ni jag kan sitta här i hörnet och klappa i takt. Nej jag tror inte det kommer att bli så...eller ja jag hoppas ;)  
-
Laddar med 80-talet gör jag iaf! En fråga kommer dock oroväckande upp. Varför tog 80-talet slut? Denna underbara tid med allt som hörde det till, pudelfrisyr, inga mobiler, internet what? En tid för drömmar och lycka...åh varför kan man inte gå tillbaka och sjunga de sköna tonerna och rocka neonsockar!
-
Ja det var igår det men det blev inte postat på något vänster...jag undrar vad som hände hehe! 
-
Ikväll då? Jodå sitter och laddar med G.R.Y.M musik, öl, som var ett tag sen jag drack mmm den drickbara guldet som det kallas. Stämning på topp och jag på väg ut. Ska bli kul! Hoppas man stötter på någon man känner, då vet man aldrig var eller när kvällen slutar. Måste rusa sällskap väntar. Party party
Tyvärr saknar jag bild på mig själv men denna tycker jag är ganska klockren på Alex :)
-
80-talet var tog du vägen? Man ville så mycket men det hände ingenting...
 

One night of passion, one night of hunger

Woow vilken dröm jag har haft inatt. Ibland kan mina drömmar bli bra filmer tror jag om de bara avslutas i tid...I denna var Ben Stiller, Tara och Jason från True Blood och några kompisar med i. Och självklart yours truly
-
Det hela började med att en gul bil rullar ner för gatan och parkerar i en tom ficka. Mannen/killen i bilen kliver ur och går in för att handla. En annan bil parkerar intill och en tjej hoppar ur och tjuvkopplar bilen och kör ut den gula bilen på gatan. Framför den gula bilen är den svarta bilen med Jason i, den andra killen (som är en vän till mig) kommer ut ur affären med sina varor och ser chockat på sin bil som inte alls är där han parkerade den. Han går snabbt mot bilen och den startar men han lyckas på något vänster ta sig in i bilen och en mindre fight uppstår...And scene
-
Nästa del startar på ett hotell där de båda männen har bundit kvinnan, jag är även där nu, och hon skriker och sprakar men det gör ingen verkan. Ingen annan tycks vara medveten om att rummet har en kamera vid sidan av dörren så allting filmas. Jag finner mig själv vara orolig för detta faktum och följer efter till det andra rummet dit männen fört kvinnan och ser att allting bara är en bluff. Det är alltså en större plan till detta, kvinnan spelar kidnappad och de vill att hotellet skall ha det på film. Efter det börjar vi festa och har det trevligt, Tydligen ska vi flyga till USA i allting men jag har givetvis glömt att skaffa tillstånd till att vara i USA så panik uppstår för mig. Jag ringer min pappa, som är vid liv i detta, som hjälper mig att reda ut all förrvirring.
-
Näst står festandet fortfarande på schemat och planer smids om hur vi ska oss från hotellet likt en spökjakt har vi kartor och tecken på var det skulle vara bäst att ta sig ur. Jag sitter i sovrummet med Ben Stiller som kommer på att det var ett tag sen vi gjorde väsen av oss. Det vill säga skrik och å...som faktiskt kan yttras vid kidnappning. Så jag tar tag i hans ben medan han startar att försöka ta sig loss, men för oss är det på skoj såklart. De andra sitter på balkongen och ser allting och skrattar gott! Plötsligt rusar två av hotellvakterna in, riktigt stora biffar kan tilläggas, och undrar vad som föregår. Givetvis vill vi inte avslöja den påhittade kidnappningen, det här ingick inte i vår plan. Alla blir lite panikslagna och kollar på varandra och snart säger någon att vi har en lite för livlig fest bara. Varpå vakterna flinar, frågar om vi vill ha sällskap och bjuder in en strippa (?). Så nu har vi verkligen en redig fest. 
-
Nu börjar saker bli suddiga för mig eftersom jag är berusad, i drömmen asså. Men jag vet att jag på något vänster bara har ett lakan på mig och vakterna tycker att det är alldeles för mycket kläder. De är riktiga svin kan tilläggas så på något sätt dras mitt lakan av i någon dans men jag blir räddad av en kille som jag känner som tar mig till ett annat rum and one thing led to another...blev lite mys hehe.
-
Det sista innan jag vaknar var att vi alla vaknar i drömmen. Alla har däckat med eller på varandra. Tara vaknar med en vakt och strippan, folk trillar runt efter gårdagens äventyr. En av vakterna minns att han är sen till jobbet och rusar ut ur rummet, spritt språngade naken och möts av sina arbetskamrater i hallen som inte verkat bry sig nämnvärt. Utan de har en garderob för såna tillfällen ganska nära vårt rum, jag minns att jag tänker vad har vi hamnat på för hotell? Jason och en annan kompis tar fram kartan igen för att planera fas 2 av vilken plan vi nu har. Vi ska till en ö av något slag iaf...Killen som jag hade kul med kvällen innan har ångest för det som hänt, eftersom det finns en flickvän med i bilden, och vi sätter oss och pratar. Ben Stiller kommer in och säger att det är dags att sätta i rullning...
-
Och där vaknar jag...Fick ingen förklarning till vad vi hade för oss eller varför men alla verkade var med på det iaf. Det var även andra saker med packning som ett par minishort som jag bara var tvungen att ha med mig eftersom man inte kan åka till USA utan minishort...eller? 
-
Japp det var min natt det...mycket inrtiger, bra musik, passion och planer! Synd att livet inte är lika spännande ibland...
 

I left my best friends or did they just leave me?

Finns det bättre sätt att fira in oktober än med ett glas vitt (eller flaska) och lite nostalgimusik. Jag är så riktigt sugen på en blow-up-the-roof-fiesta just nu. De existerar inte riktigt här som de gör hemma...Kom hit alla som vill så spränger vi barriärer :)
-
S: Ska vi dricka shots?
A: Avisst...allt utom tequila!
S: Två tequila, tack

RSS 2.0