Pop that Cava...

Yieppppie! Då var det helt ett hundra procent officiellt! Jag har ett jobb och det jobbet är i Spanien. Vem trodde det för dryga två år sen då jag lade ut från Motala och Sverige...Haha lustigt hur det fungerar ibland det där :) Ville bara delge min glädje med alla! Vad är väl dagar på dryga 12 timmar för nästan inga pengar men Spanien är ju fint iaf, förhoppningsvis kan man få in lite mer resande detta år då det finns en stadig inkomst! Även om svenskar skulle skratta åt det man tjänar här men å andra sidan bor jag ju här och inte i Sverige så...
-
Helgen kommer som sagt bjuda till en massa skojsigheter. Först bowling på fredag med ett härligt gäng på 4 än så länge, lördag The Baseballs med ett härligt gäng på 4 och söndag bjuder till partaj i vår lägenhet. Då jag bor med två amerikaner detta år känns det ju dumt att INTE ta tillfället i akt och fira Halloween på riktigt. Jag menar det är ingen tradition i Sverige men det är det i USA och det kan jag respektera. Det kommer bli ett härligt gäng på 4...0!!! Jisses!
-
Weiiiieeee thanks suger pants

Måndag hela veckan lång...

Så var det dags för en ny vecka! Japp skall bli skoj med att jobba igen och komma tillbaka till knoddsen med mocos and caca! Yieppieee!! Nej jag trivs väldigt bra på mitt jobb även om jag inte från början tog denna inriktning :)
-
Helgen har varit lugn, en ganska vild fredag ledde till en lugn och sansad lördag! Men nu är jag utvilad och redo att ta an världen igen! Nästa/denna vecka kommer innefatta mycket skoj, långhelg vilket alltid är uppskattat, konsert på lördag med inga mindre än The Baseballs och Halloweenfest på sön hemma hos oss. Mellan det skall det hinnas med jobb och diverse och jag är pumpad! Tänka sig att jobba faktiskt kunde vara så här kul, även om jag saknar friheten som student då och då :) 
-
Hej, går du hit ofta?

Less talk more texting...

Ja det var ett tag sen det skrevs ord på denna blogg men tänkte att jag kanske skulle ta tag i det igen. Men i ärlighetens namn så har jag inte riktigt tiden till att sitta och pilla på datorn, jag har fullt upp med att leva levet härnere. 
-
Ja som framgår är jag fortfarande kvar på den spanska udden och njuter av tillvaron. Förändringarnas vind har blåst hårt härnere då jag har bytt lägenhet, rumskamrater, skaffat jobb och numera är registrerad invånare i Spanien. Hehe det trodde jag inte då jag tog mina första steg här hösten 2008 att jag två år senare skulle vara kvar och faktiskt trivas. Men det gör jag, jag har underbara vänner och sådant underlättar ju alltid i såna situationer. Men det är inte utan att jag får infall av att bara lämna allting här för att flytta hem till Sverige igen. 
-
Jobbet jag har är ganska långt ifrån det min examen säger, jag är nämligen förskollärare med allt vad det innebär men utöver det kan jag titulera mig Dramalärare vilket är ganska spännande och framtida projekt kan kanske leda till något mer, vem vet? 
-
Vad har jag mer gjort under min tid här, jag har varit ute och kommit hem alltför sent, haft ångest, skrattat, gråtit men lyckats bli tjenis med fler än en bartender här i staden. Billig dricka, ja tack! Dock har helgen fått ett än heligare signum då man under veckan måste arbeta men det tycker jag bara är spännande. Jag föredrar faktiskt att ha att göra än att bara sitta hemma och dra mig! På en annan front slog jag på min mobil häromdagen för att mötas av tre veckors tystnad men för att vara ärlig har ju den kommunikationen från min sida varit ganska slö också. Skärpning!
On the other hand things are like they always been...

RSS 2.0