Sommar sommar å sol

Idag när jag var ute på promenad så var det 22 grader varmt och strålande sol...22 grader!! Fatta som en normal svensk sommar ju :) Underbart me likey...Tyvärr gjorde inte min kropp det utan bestämde sig för att bråka lite granna med mig! Så det blev en rask promenad för att sedan landa hemma igen. Tråkigt när det är så fint väder men men det skall väl hålla i sig kan man hoppas :)


Easy come easy go...

Uttråkad!!

Man bör inte klaga då man inte har något att göra utan att njuta av det vackra vädret eller liknande...Men jag är uttråkad!! Jag borde skaffa mig en hobby
-Tänk salsa...Jag glider fram över dansgolvet i min glaciösa strassdress och följer min kavaljers alla steg. Misslyckandet kommer dock och jag snubblar ut bland publiken välter bord och stolar. Lite som en elefant som tappat balansen. Allt utfört i min vackra strassdress. Jag tänker någonstans rosa eller mörkblå...hmm
Nej salsa får nog vänta ett tag känner jag!

Däremot saknar jag Siv och min gitarr...Tänk vad jag kunde gjort underverk med de både eftersom tiden jag har här inte direkt tryter...Well well i my next life!

Utekvällen igår var trevlig...jag vågade mig på spanska och "pratade" med folk. Jag vara i Sverige aldrig, en gång var jag där två gånger! Så lät det väl ungefär fast på spanska...uschaligen...Men det var trevligt iaf alla blev fascinerade av Sverige och alla konstiga vanor vi har här...Snus till exempel eller att en halv liter öl är en vanlig öl på krogen!! Är man en viking så är man...:)


Finns det inte nån som kan som en riktig man...

När jag var med i FOUL...

Ni vet när allt bara är sådär underbart och allting går som det ska? Så har jag inte haft det idag men närainpå. Jag har inte så mycket att klaga på förutom min mystiska "sjukdom". Jag menar jag fick gå och lägga mig kl halv tio igår....halv tio liksom, har jag inte gjort sen jag var barn. Men jag mår bättre idag, det skall faktiskt tillskrivas!!

Åh jag älskar det väder vi har här just nu...Ni vet den tiden på våren då det inte är tillräckligt varmt för att ta av sig jackan men man kan inte ha den knäppt heller. I staden börjar de första uteserveringarna att poppa fram och alla sitter i sin vinterjacka avnjuter öl/kaffe/drink med solbrillor. Sånt är vädret här just nu och jag bara älskar det!! Vinterdepression hej och hå bort med den nu är det vår som gäller!! Snart är det beachen som gäller, Vit, svensk och fet...skammen sitter i valken?? Nej det får bli en bantningskur a la något innan det drar igång!!

Läste idag att Metallica dragit igång sin turné: Whoooooooppa på den...? Snart snart...nästan exakt en månad då ska jag stå och tjoa och tjimma på konsert. Fett grymt!!

Nehe om man skulle försöka att bli lite vacker: Utgång med kollegorna står på schemat ikväll...kanske blir ett besök i en annan blogg framåt natten ;) Den som lever får se....


He's the one they call Dr Feelgood he's the one that makes you feel alright

Jetlag...isch

Nåt måste det ju vara och eftersom jag flygade i söndags så tror jag på Jetlag. Jag är så fruktansvärt trött och har ont i huvudet. Skulle jag få välja skulle jag stanna i sängen hela dagen lååång. Men det få jag inte!! Jag har även lite oroväckande upptäckt en stor knöl bak i huvudet som inte är en finne. Den smärtar och gör ont varje gång jag vrider på huvudet. Typiskt obra ju!! Får hoppas att det går över innan jag gifter mig, och med tanke på hur livet ser ut för tillfället lär ju det dröja PRETTY länge....

Tillbaka i skolan idag. Det var nice fick ett varmt välkomnande av studenter och kollegor. De kanske har saknat mig..lite iaf :) Men det var skoj att vara tillbaka komma i rullning igen så att säga! Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram...

Vädret här är ju en historia i sig också :) Vi har vår!! Idag gick jag utan jacka hem och solen värmde mig. Tror att jag ska börja jobba på min bränna snart. Allt blir så mycket finare bara man är lite brun!



Love, love will tear us apart again

Himmel eller Helvete?

Jag vet inte om jag straffas för något i min nya boendesituation eller om jag prisas för den individ jag är? Jag skulle allvarligt vilja påstå att jag aldrig varit den person som lagt mest tid på städning. Jag tenderar att lägga allt överst, jag har kunnat låta disk stå och inte dammat var eviga dag. Okej jag erkänner det liksom. Så nu när jag kommit hem från min "semester" i Svea så har jag en ny sambo. Daniel är som bekant innan besatt av städning och tycker, hör och häpnad, att det är skoj. Han föredrar att få göra det själv. Min nya sambo Nadia från Italien är precis likadan!! Hon tycker att det är kul att städa och pyssla- allt var skinande på ett främmande sätt när jag ramlade in här hemma natten till måndag. 

Så nu är frågan är jag himlen eftersom mina två sambos sköter det som jag tycker är så tråkigt och ofta bara ett nödvändigt ont?
Eller straffas jag för mina tidigare syndar och ska genom att leva med dessa rengöringsmänniskor komma att uppskatta och tycka om städandet i framtiden?

Only time will tell...


We gotta hold on to what we got, it dosen't make a difference if we make it or not...

Ensam igen...

Då var jag tillbaka hemma i Valladolid igen. Bort från alla mina vänner och alla som jag känner. Bort från mammas goda hemlagade mat. Bort från snö. Bort från grisen. Bort från 11 liter fulvin och pinsamma uppträdanden, kanske lika så bäst det sista :)

Jag har haft det underbart hemma och jag är så glad att jag åkte. Förutom alla mina härliga vänner fick jag lite gjort och lite i väskan som jag saknat här. Bland annat 1,5 kg Havregryn- var finns det här liksom?? Nej kort och gott det var gött att vara hemma! Suplice till er alla- utom 2 som faktiskt visste att jag kom!

Jag hade en mycket intressant hemresa igår på tal om allt. Jag fick nämligen sällskap av kändisar på mitt plan. Kändisarna i ära  var de två söta sångarna i Mando Diao :) De stod bakom mig i kön, brevid mig vid boarding och sen vid bandet. Mmmm ja jag säger då det! Alla vet ju att jag är kändiskåt som heter duga- men jag var coolcat och skötte mina saker och lät dem sköta sitt! Men lite titta jag ju ;) kan ju inte låta bli det liksom!!

Nu ska jag göra det jag gör absolut bäst: Ingenting :)

Åh för er som inte vet, så fick jag min förlängning här! Jag kommer att stanna till slutet av Juni- Varde ljus och sol :) Me likey very mucho!!


Well I don't know where I'm going but I sure know where i been...

Håhåjaja Håhåjaja jag hör hur det blåser i träa ida...

Idag är det snö. Jag är sjuk men inte bitter. Jag är nämligen hemma i underbara snörika Sverige :) Suplice!! Jag har överrraskat alla som jag känner, i stort sett med att åka hem till Sverige för en kortare period. Ganska skönt att vara hemma igen. Säga vad man vill liksom men på något sätt gillar jag Sverige, jag känner mig trygg här. Men inte allra minst jag har mina underbara vänner och familj här!

Dock har jag inte legat på latsida här inte!! JAg har varit effektiv och utnyttjat min tid väl! Jag har bland annat hunnit vara med å co-arrangera en fest, tagit traditionella bakismaten på McD, frossat på Rimini och varit hos läkaren. Ujuj great!

Fredagen spenderades med underbara vänner och RockBand...Jag rekomenderar inte att sjunga Livin on a prayer med Bon Jovi. Jag tror inte mina bandmedlemmar uppskatta de höga tonerna alla gånger heller...men men. Skoj var det!! Lördagen var det mina underbara FOUL som stod på schemat. Min partner-in-crime Alex Belsebub och jag träffades lite tidigare och planerade vår attack. Folk blev chockade över att se mig. Dagen framskred med högt tempo. Vid en tidpunkt blev det så illa att vi var tvungna att ta fram papper och penna, bena upp ALLT som skulle göras och sedan bara börja bocka. Det är ett under att vi hann. Jag var lite orolig ett tag och flashbacks från Nolle-P 2007 gjorde sig påminda. Dock tror jag att festen blev lyckad och den lilla fest som vi bett årets Läx styra upp efter vår G-fest var rolig. Dimman låg tätt över kravallen!!

Jag måste dock påpeka att jag är grymt otränad för tillfället eftersom jag på söndagen vaknade med träningsvärk. Kan tänkas vara efter tunga lyft och liknande men icke. Det var helt enkelt från att jag skrattat så himla mycket under fredagen och lördagen. Sann lycka upplevs tillsammans.

Efter detta blev det hemfärd till Motala där jag har hunnit med både läkare och lilla skrutten Jonna. Mycket trevligt att ta en lunch-som-också-utvecklades-till-en-kanske-inte-så-men-ack-så-god-fika hos Frida. Jonna har växt så mycket! Undra hur hon kommer se ut i sommar?? Malibu titta också förbi vilket jag tyckte jag mycket trevligt :)

Så nu sitter jag här i källaren, i min mammas hus och skriver ett inlägg. Livet kunde vara sämre!!

Asså Sofi har blondiner mer skoj nudå? Fast ja iofs skulle man ha mer kul än vad du hade innan då skulle man fan vara död!!
-
Sant sååå sant!!

Helg!

Nu är helgen här och alla barnen är glada och nöjda. Iaf Sofi som inte har lektion imorgon!! Jag rockar :) Skit ska bli så skönt med lite ledighet...Känns som det kommer hända något bra denna helg :) Man kan ju alltid hoppas iaf...det har ju ingen dött av!!

Jag har blivit utmannad av min kära vänner Ida och Anna, som andra känner till som Kinell...Tanken är att man ska gå in i sin bildmapp, klicka på 6:e albumet och sen sjätte bilden...Eftersom jag fick två vet jag inte om det innebär två bilder av samma objekt eller om det räcker med en bild hehe...


Detta är alltså en bild från Rock am Ring 2008. Stämningen på topp. Fr vänster en kille vars namn jag glömt, Hardy a.k.a Gasex a.k.a Lorden a.k.a Norpan a.k.a Grefen (ja listan kan göras lång) och sist Andreas!
Varför han har glasögon vet jag inte eftersom vädret i bakgrunden knappast tyder på solsken ;) Heheh Men kul som faan var det iaf!! Goooooood Times

Eftersom varenda kotte vars blogg jag kollar på har fått utmaning nominerar inte jag någon!! Känns som det är lite B att nominera tillbaka liksom :) 

Nähä om man skulle dricka lite skumpa eller en öl kanske? Det är ju trots allt helg :)


And I can hear them talking in the hall way, I'm always late for lunch learning dirty lessons from you... 

En olycka händer så lätt!

Ja jag säger då det. Idag har jag skämt ut mig i vanlig ordning. Jag har skaffat Skype och tycker att det är en fantastisk innovation för mig att hålla nere mina kostnader på mobilen. Dock är min kontaktlista lite tunn för tillfället, så jag har letat efter min kära vänner på Skypen och addat en och annan. 

Min mamma hintade även om att min bror hade Skype så jag addade honom också...eller? Idag efter ihärdiga försök att få tag på min bror så ser jag att han är online så jag ringer honom. Han svarar inte men startar chattfunktionen som också finns att tillgå. Jag tror ju givetvis att det är min bror som är på andra sidan så jag har ju min vanliga ton till honom. Inte alltid så snäll. Jag är en mycket snäll och tålmodig människa men ibland tycker jag att min bror är lite väl dålig på kommunikation och tenderar att visa eller uttrycka det då vi väl hörs av. Så också i detta fall! "Tom" svarar med att han tror jag har fått tag på fel person. Shit tänker jag...kan det vara så kan jag ha fel Tom Karlsson i Motala. Hur många kan det finnas liksom? Men efter att ha kollat på hitta.se så inser jag att det faktiskt finns två och varpå den "Tom" jag pratar med inte är min bror!

Ooooopssss!! Scheize...jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Asså jag känner till de flesta i Motala mellan ålder 20-36 å vad jag vet finns det ingen mer Tom Karlsson. Så denne måste varit utanför denna radar. Å jag tror inte att det var på överkanten han tippa över! Såhär i efterhand är jag väldigt glad att han inte svarade, kul ha videosamtal med barsk ton till fel Tom!! Heheh ja den bjuder jag på! Det var ganska kul så här i efterhand även om jag rodnade lite då det faktiskt hände!! Men men!


...it doesn't matter how's wrong or right...Just beat it...

Välkommen. Var god dröj!

Min underbara 1500-tals-inte-alls-jätte-aktuella-men-bra-ändå-och-har-faktiskt-GemGemPanic telefon håller på att dö!! Den vill inte riktigt funka som en telefon skall funka. Inte alls bra! Asså jag vill ju väldigt gärna ha en ny telefon men jag känner inte att det är läge att lägga pengar på det nu. Jag har stundande resor framför mig och diverse andra utgifter...Att köpa en ny telefon finns liksom inte på min lista. What is a poor girl with a crappy telephone to do?? Ge mig en telefon någon..helst en Iphone, vit 16GB- KAaaahhhking

Annars då? Jo bra skulle jag vilja påstå saker rör sig i fart framåt. Idag blev jag utnämnd till Head of the Science apartmant! Jojo jag som har såna revolutionerande och banbrytande men framför allt befintliga kunskaper i naturkunskapsämnen. Ni som gick i skola med mig vet att det var de ämnena som jag verkligen inte hurra för. Och nu är jag alltså chef!! Men dessvärre är utnämningen mycket kortvarig eftersom det bara är under tiden en annan lärare är utomlands. Men jag menar Hey: Inte illa pinkat av den tokiga svenskan som varken kan spanska eller science...Heheh Goooo SOOOOOOFI- publiken jubel---Rawwwwraaaaw


A child arrived just the other day, came to the world in the usual way, but there were plans to catch, bills to pay... 

Ensam är stark!

Jag undrar det jag! Jag menar ses det som starkt att vara ensam och när ses det som ensamt? Vad går gränsen? Om jag befinner mig på ett ställe och är ensam, tänker folk starkt av henne eller tycker de synd om mig? Jag leker själv med tanken för tillfället om när det är okej att vara själv. Vad klarar man av som ensam person... Jag har ingen aning, jag vet bara att jag ofta tenderar att tycka synd om de människor som ser ensamma ut. Det är sällan jag hyllar deras induvidualitet! Jaja...lite filosofi på eftermiddagen en ny vecka har aldrig skadat...


Lock the center door and baby talk dirty to me...

Extreme Homemakeover

Move that whatever!!

Idag leker jag salong här hemma. Jag färgar och klipper hår, målar och klipper naglar och gör mig allmänt vacker :) Varför kan frågas? Ingen speciell anledning mest i brist på annat!! Orka ta tag i viktiga saker som skolan liksom. Nej det är det veckorna är till för...hehe

Helgen har varit helt hysteriskt kul! Fullt ös från första andetag. Fredagen spenderades på landet hos Jessica med snacks, snacks, pizza, snacks, snacks, alkohol och sa jag snacks!! Var hur nice som helst...vi kolla Mamma Mia och alla bara älskade den. Jag visste ju redan att jag skulle göra det men med de andra var det mer tveksamt!! Jessica hade värsta biosalongen hemma också så det var som att vara på en mini-bio, skitkul!! Vi önskade alla att våra liv var mer som en musikal och bestämde oss därför att en dag bryta ut i spontandans i skolan. Helt klart skall den vara synkad från vår sida men det vet ju inte eleverna. Så vi tog till kompisen YouTube hitta klipp på Boybands och härma stegen...stackars hästarna som var under oss. Vi spelade bland annat Five och jag rappade naturligtvis min del och kom ihåg barndomen med ett brett leende på läpparna. Helt klart en mycket lyckat kväll!

Lördagen blev något lugnare med normal utgång och galej! Inget utöver det vanliga...Det är så skoj att gå ut hät för så fort man kommer till en pub eller bar så tar man en snabb koll omkring och inser att man är enda blondinen :) Dock vet jag att jag bara är en fejkad sådan...men det är ganska skoj att det verkligen inte finns så mycket blondies här...inte ens onaturliga som jag, hehe!

Så idag har jag inte gjort många knop...Chillat och funderat över livet och allt det har med sig. Skoj hur saker kan komma att bli ibland, inte alltid som man trott men man får en bra historia ur det iaf!!


Shot through the heart and your to blame...darling you give love a bad name 

Nick är min för jag såg honom först!!

Jag har värsta partymodet här borta i Spanien. Jag har nostalgikick deluxe...En massa M.Jackson, Boyband och gamla godingar...Det är nästan som att det börjar bli lite lockande att öppna skumpan som står på mitt bord!! Klockan är väl två någonstan :)



Baby it's the way you make me, kinda get me gonna go crazy...I'll never wanna stop 

Var finns tryggheten?

Idag är en dag som inte är igår och aldrig kommer bli imorgon. Idag är nu!!

Och idag är snart slut :) Jag har ingen aning om vad jag ska skriva just nu. 
Hej, Sofi här! Jag lever...än så länge...Imorgon ska jag ha ABBA/Kareoke-kväll- kommer rocka! 
Finns inte mycket om är värt att nämna, livet tickar på i sin stilla takt! Jag andas och frodas....

Imorgon ska jag skaffa mig en hobby och vara snäll mot någon!


Idag är en dag som aldrig kommer åter....

Säng, säng, säng

Sova, sova, sova, sova- Säng 

Jag är trött igen! Jag vet jag tjatar om det till den mildaste grad till och med så mycket att Daniel kommenterade det häromdagen med: Men det är du ju alltid!! Vet inte varför dock...tycker att jag borde vara alive and kicking. Å det är jag på nätterna...Morgnarna är dock inte min kopp av te! Snooze och en varm säng motiverar tyvärr inte  min vilja att kickstarta dagen! När ska jag växa upp och tycka att det är skönt att gå upp runt halv sju, ta en kopp kaffe och starta dagen? Njaee inte idag iaf..Kanske inom en snar framtid!!

Snart har jag lektion igen- Känns inte lockande att ta sig upp från min sköna säng och pallra mig på lektion men om ca 3 timmar är jag hemma igen. Å det bästa är att jag fixat med allt viktigt idag så jag har en helledig kväll!! Partaej :)


This is our life and its slowly ending one minute at the time

Jag hatar myndigheter!

Jag hatar verkligen myndigheter, bara sådär allmänt. Det lovas så fint hit och dit att alla är välkomna när som, och att de finns där om det skulle vara några problem. 

Jag har problem!! Är de där? Nej de är på möte, går tidigt hem, är på lunch och fan och hans moster!! Jag menar hur faaaan ska jag kunna få några svar ifall de varken svarar på mail, som för övrigt skickats runt 5 ggr, eller på telefon. Det är inte bara för mig att ringa hejvilt härifrån!! 

Saker och ting blir ju inte lättare av att ha frågor och inte få mågra svar. Jag kanske är gammalmodig men jag menar ett svar på en fråga skulle underlätta mycket mycket mycket MYCKET....Men det verkar inte vara aktuellt!!


Du tycker jag låter bitter?!! Det kan du ge dig fan på att jag är!!

WTF...

Asså idag är jag inte på humör för Daniels tokhypade-väldigtdåliga-dunkadunkadunka-musik!! Okej att man har rätt att spela vilken musik man vill där man bor. MEN om man spelar så högt att ens sambos, läs jag, inte hör min musik jag spelar då tycker jag att det är för mycket. Dessutom vill inte riktigt min kropp sparka igång till techno/trans...Jag tycker inte ens om det när jag är full än mindre när jag är bakis...Nej jag säger helt enkelt nej på den!!

Var jag svensk i baren igår? Oh ja...att jag var det var det enda jag var :) Nej men det var skoj faktiskt, det var ganska mycket folk ute eftersom löning kom för Spanien i fredags också...Så det var drag på't!! Inga skandaler inträffade och jag kom hem med alla kläder och prylar som jag lämnade hemmet med....

Det värsta här, ja det finns faktiskt en baksida på alla billig alkohol, är att det inte finns dansgolv. Å igår var jag inte bara laddad, utan riktigt jäkla tokladdad på att bara gå ut, dricka drinkar och dansa som om det inte fanns någon morgondag. Men det blir liksom lite svårt när ställena saknar dansgolv!! Men aja punkt 1 och 2 uppnåddes ju iaf...Man kan ju inte få allt tyvärr!!
- När man är kung i baren får man räkna med att vara just Kung i BAREN....



Highway to the Danger Zone...
I'll take you right into the Danger Zone

RSS 2.0