Wishful thinking

Någon gång kanske det är jag.
-
If the world is ending I'm throwing the party

Five short weeks

Nedräkningen har börjat! På söndag åker jag till Barcelona :) Tjoho...det skall bli så himla skoj skoj skoj! Jag och Becca ska vara där från Sön-Tors men jag vet fortfarande inte hur vi skall hinna med allt. Barcelona, Barcelona- det finns så mycket att se och göra där! Well awesome kommer det bli iaf och nu när La Liga lever ska det bli än mer skoj att gå på match, jag förväntar mig stämningen på topp! Lite resfeber har jag med det får man väl räkna med i stunder som dessa!
-
Annars har min kropp ballat ur, ingen lust att äta och konstig magkänsla vilket gör att jag inte kan röra mig alltför fritt runt om i staden. Kanske min lever har sagt: Stopp och belägg...eller kanske något annat organ som tycker att nu får jag väl ge mig! Hur som helst är det inte skoj när sommaren kommit. Japp ni läste rätt, nu är det sommar och sol, 25-29 grader bjuds det på och jag klagar inte. Men det kommer ju dunderskurar med regn också lite då och när så vem vet hur länge detta håller i sig. Själv hoppas jag på att det håller sig till den 31 maj! Wieeee!
-
Sofi- Snart på en strand nära dig

Why things keep happening

Nu har jag en mycket intressant historia att dela med er. Jag var på väg hem igår efter en av mina klasser då som en blixt från klar himmel jag blev akut AKUT kissenödig. Det var ju fortfarande ljust ute så det var lite svårt att smita bakom något och lätta på trycket, nej istället blev det att knipa. Men jag upptäckte snabbt att det inte skulle hålla hela vägen hem, till min räddning befann jag mig i detta nu i en park så jag sätter mig på en parkbänk i hopp om att den svidande känslan skall försvinna och jag kan fortsätta min färd hem. Både försök ett och två misslyckades då jag kände efter ett par steg att det verkligen inte skulle hålla. Så jag tänker: Hey jag har en bok i väskan, jag tar fram den och njuter lite innan jag fortsätter, förhoppningsvis skall det få mina tankar av saker och ting. Så jag sitter där i stilla ro och läser min bok då det plötsligt kommer en karl och sätter sig på bänken mittemot. Inget konstigt med det, det är en park och folk sitter där. Jag fortsätter läsa ett par minuter innan jag kommer till kapitelavslut och jag väljer att strecha nacken. Jag kollar runt lite och ser karlsloken sitta och mastrubera helt öppet, som tur är kollar han inte åt mitt håll. Jag återgår till min bok och intalar min kropp att den nu får ta sig samman och ge sig iväg. Så jag fejkar ett samtal och piper iväg...Asså jag vet inte var han tog vägen då jag valde att inte kolla åt hans hål igen, men asså vilket folk det finns! Jag kom hem lite skärrad och chockad men jag övervann kissenödigheten i kroppen iaf för att fly från en blottare...Hujedamig!
-
I övrigt mår jag bra! Prata med Ida häromdagen som gav mig en flash av hemlängtan, snart kommer jag :) Men först nästa helg åker jag till Barcelona! Skall bli hur kul som helst jag och Becca och Zlatan skall hänga lite!
Man måste ju älska Idas version på Devil horns
Se upp Barca...snart är vi där!
-
Just tired of being the one putting the effort in

Six and then I'm there

Då har en ny vecka rullat igång med allt vad det innebär! För mig innebär det en vecka full med en massa jobb och slit och fix och pill! Men det kan ju vara kul det med :) Våren är här med besked, det vill säga ena dagen solsken och varmt och skönt, nästa regn och rusk! Men jag njuter ändå solsken är inget att fnysa åt! Helgen för mig blev väldans lugn, jag var hemma och pluggade och försökte att få saker ur vägen så att jag kan se fram emot att komma hem och bara njuta, inte riktigt klar med snart så snart! Igår gick vi ut för en liten drink och det var hemskt trevligt var hemma runt 02.00 inatt! Tänka sig att sådant är helt normalt i detta tapas-ätande land! Nej nu skiner solen igen så jag tror jag skall ta mig ut på en lång härlig promenad! 
-
And breathe...

Somebody told me that you got a boyfriend...

Usch jag är så uttråkad! En massa plugg och noll vilja till att ta mig igenom det. Jag vet att jag borde men allt jag vill göra är att krypa ner i sängen och bara kolla på massa dålig film med fruktskålar och glass. Ibland är lycka inte så komplicerad! Men I'll do what I have to do! 
-
Veckan har vart lugn, spöket från ingen sömn förra veckan har varit närvarande och jag känner mig trött konstant. Men trots det har jag trotsat allt och vart ute på äventyr. I torsdags var jag på en Beatbox-konsert som en bekant hade. Hon är grymt duktig och kör rolig musik så det blev en väldans massa dansande. Så pass mycket att jag lyckades hamna i ett battle med en kille, som för övrigt också var med i bandet. Hans uppgift var att trycka på knappar precis som asiaten i Linkin Park, mycket viktig uppgift. I alla fall jag hade dansat och haft det skoj tills han kom och totalt dansade ut mig! Jag tror inte det var med flit men killen var GRYM. Eftersom jag hade ett flyt i mina moves tyckte Patri att ett battle var på plats, sagt och gjort! Vi battlade och jag vann...hihi Go Sofi! Eftersom hela baren tyckte att det var grymt kul med ett battle så hade vi publik och när jag la ner mina banbrytande moves rev jag ner både applåder och high-fives! Gosh vad jag älskar mitt liv här!
-
Sometimes your happines is worth it

1,2,3- and I'm caught in between

Jag har hört på ryktesvägar att det gjorts en mäkta seriös studie i Linköping som skulle undersöka om 2 glas rödvin om dagen var bra för magen. Resultat: det var det! Med den slutsatsen kan jag ju bara dra mig själv över en kam, stryka mina hår och säga att hey jag lever sunt. Och nu finns det till och med vetenskapligt bevisat! Puss på mig puss på mig. 
-
Idag har jag packat lite och pluggat och börjat planera för sommaren. Är det någon som har en såndär världsvändande idé om vad man kan göra en sommar som 2010. Det känns som det kommer att bli lite innehållslös och långtråkig för min del å ena sidan, men å andra sidan kan det också bli packad med skoj. Men jag vet inte om det räcker. Å vad jag inte skulle göra för att vara rik som ett troll och leva loppan utan oro för måsten...
Not only you and me...Get it ;)

Eight come and gone now seven is the new black

Jag är trött! Sover mycket men verkar inte kunna få koll på min dygnsrytm haha, hjälper ju inte att jag har en hög saker att göra heller. Tvätta, städa, diska riktiga hemmafrus varningar :) Det börjar även närma sig hemfärd för min del och jag undrar hur tusan jag skall få med mig allt hem. Jag har ta-mig-fan grejor överallt! Nu var Sara och Andreas snälla och tog hem en del saker åt mig men jag undrar om det räckte...känns som en liten droppe i ett mycket stort hav. Ojoj dagens i-landsproblem!
-
Cuz we are living in a material world and I'm a material girl

Time is just not on my side....

Då har det kommit, passerats och nu är det över. Jag talar givetvis om Andreas och hans besök här, han och Sara kom i måndags och inatt lämnade jag av dem för deras hemresa! Lite ledsamt samtidigt som vi har haft en riktig killer-ass tid här. Ute varje kväll, uppe var morgon och en massa skoj däremellan! Det borde vi göra om! Kroppen mår ju inte direkt mumma efter en vecka fart och fläkt men jag skulle göra om det utan att blinka. Nu ser vi fram emot Rock am Ring...
We should totally start a bar...

There's always someone better than me...

Livet rullar på i sin stilla gång. Jag mår bra och jag pluggar och förbereder för besök i nästa vecka, det skall bli kul. Jag har också börjat att fundera på vad jag skall göra i höst och hur jag skall lösa saker och ting men men en sak i taget. Det löser sig alltid på ett eller annat sätt...tror jag!
-
Jag expanderar min vänskapskrets och får det svårare att se att jag faktiskt skall lämna detta ställe. Livet är bra här, vinet är billigt, bekymmer små och skratten många. Men det är väl som alla säger; all good things has to come to an end!
I thought they never end...

RSS 2.0