It's only words...

Tänk vad små ord kan göra :) Några korta små ord kan få en att skina upp som en sol utan tecken på att försvinna. Det var exakt vad som hände igår och det som hängt över mig någon vecka eller så är nu som bortblåst och jag gillar det, svårt att beskriva men jag mår bra iaf och det är ju liksom poängen. Ah lycka!
-
Nu är det helg i Spanien, ja det är det säkert i Sverige med hehehe, jag har redan vart på stan och jag skall snart ta tag i att städa rummet och förbereda lite klasser för nästa vecka så har man det klart också. Mina planer fortskrider och sakta men säkert börjar jag få en ordentlig rutin. Go Sofi go, burumpump!
but words is all I have to take your heart away...

Oh i forgot...

Jésus....and Polly! Good shit!

Once upon a time

Olá! Se där då kommer det uppdateringar :) Inget nytt att rapportera dock men kan ju alltid vara kul med tecken på att jag lever! Jag jobbar och sliter och nu är vi ju i mitten av veckan så jag menar bara det är ju anledning nog att fira! Jag kommer även att börja min kurs i Spanska snart och det skall bli spännande vi får se hur det blir. Förhoppningsvis kommer jag att kunna lära mig språket ordentligt heheh kanske kan var nyttigt om det nu blir så att jag blir kvar, mouhahaha!
-
Jag har även lite smått onda planer på min vår och det skall bli fantastiskt. Men mer om det då jag genomför mina planer! 
Now that is what I call a beer....

Jag lovar bot och bättring!

Jisses hur svårt skall det vara! Tydligen jättesvårt men nu skall jag försöka att uppdatera detta lite mer på normal basis, om nu någon känner sig utelämnad från vad som pågår i mitt liv. Jag har varit berg-och-dalbana den senaste veckan och hormoner och känslor har flugit hejvilt men jag tror att jag har det under kontroll nu. Iaf för tillfället! Helgen har vart grymt produktiv! Jag har varit i Palencia och hälsat på Louise, hann även med en sväng på H&M, hey 50€ fattigare :) Jag har lagat mat för typ två veckor framåt, städat, diskat, vart social och allt det där. Jösses tjejen går som en kanin. 
-
Imorgon börjar jag en kurs i Spanska igen och det kan behövas för jag känner mig lite stillastående i utvecklig, det skall till att ändras! 
-
Nu lite Slash och sedan sängen, det är ju en dag imorgon också höhö börjar bli gammal och på tal om gammal kommer här ett grattis till underbara Erika som blir just gammal idag! Grattis stumpan
Time to change or change the time

Welcome to the jungle

2011, tusan det är redan 2011. Jag kan fortfarande komma ihåg den terror jag kände då det ticka mellan 1999 och 2000. Jag menar vad skulle hända då? Ja en jävla massa skulle jag gissa och nu är det ju dags för Domedag och allt. Hey fåglar som bara trillar ner från skyn och fiskar som massdör, inte normalt i min bok. Men om det nu är så antar jag att jag inte kan göra så mycket åt det :)
-
Jag har haft en hektisk tid då jag vart hemma, mellan begravningar, sjukhus, vänner och familj fanns det inte mycket tid till annat. Men det är skönt att vara hemma och bli älskad på en helt annan nivå
Familj och släkt- Tack för skratt och kärlek
Vänner- Tack för alla goa minnen och alla rungande skratt.
Man är ju inget utan de som älskar en så, what the hell, jag älskar er alla!
-
Hemkomsten till Valladolid blev spännande, min käre vän Dieter var här och vi rev nog upp en och annan bar i vårt sökande efter lycka. Och lyckliga blev vi. Jag har inte sett honom på två år så det var riktigt skoj att träffa honom igen, får se när jag kan ta mig till honom :)
-
Jag har även i god nyårsanda satt upp lite mål som skall genomföras under året:
* Jag skall resa mer, inrikes och utrikes
* Jag skall fokusera på mig och min lycka, ingen annan kan ju liksom ge mig den
* Jag skall motionera mer
* Jag skall bli bättre på att hålla kontakt med dem jag älskar och tycker om
Sen har jag väl lite andra mer specifika mål men de vill jag inte printa ner här på bloggen! Nu ringer snart klockan för maten som är i ugnen så jag skall lämna bloggen för denna gång men säger på återseende! 
-
Tänk vad kul man kan ha bara man vill...

RSS 2.0